Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Video: Introductie Philips OLED803 en OLED+903 tv’s

Geschreven door
Geplaatst op6 september 2018, 18:39 CategorieOled tv's

TP-Vision heeft afgelopen week tijdens IFA 2018 in Berlijn zijn nieuwste Philips oled-televisies aan het publiek getoond. Er komen twee nieuwe modellen op de markt, waarvan het topmodel beschikt over een Bowers & Wilkins soundbar. Wij waren bij de lancering aanwezig en laten je in onderstaande video zien wat je precies van deze tv’s kunt verwachten.

Video Philips OLED803 en OLED+903

Het topmodel voor dit jaar is de Philips OLED+903. Dit is de eerste tv van Philips die is ontwikkeld met het OLED+ concept waarin de kijkervaring met Ambilight, de beeldervaring met de P5-processor en de audio-ervaring met de Bowers & Wilkins soundbar samenkomen. De tv beschikt daarnaast over de 4K-resolutie, HDR-ondersteuning, Android TV en een slank en chique design. Er komt een 55-inch en een 65-inch versie op de markt, met prijzen van respectievelijk 2.499 euro en 3.499 euro.

De OLED803 is het goedkoopste model van de twee, beschikbaar in een 55-inch en een 65-inch variant. De tv beschikt eigenlijk over dezelfde premium specificaties als zijn duurdere broer, maar dan zonder de Bowers & Wilkins soundbar onder het scherm. De prijzen bedragen 2.199 euro voor de 55-inch versie en 3.199 euro voor de 65-inch variant.

Reviews

Wij hebben beide modellen reeds getest. Lees dus ook onze Philips OLED903 review en Philips OLED803 review.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.