Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Systeemupdate 6.0 voor Nintendo Switch nu beschikbaar

Geschreven door
Geplaatst op19 september 2018, 8:57 CategorieGaming

Gamers met een Nintendo Switch in huis kunnen vanaf nu een verse systeemupdate downloaden voor de spelcomputer. Deze update zorgt ervoor dat de Switch wordt klaargemaakt voor Nintendo Switch Online. Ook kun je nu de NES-applicatie downloaden.

Download de update voor Nintendo Switch

Nintendo heeft in de nacht van dinsdag op woensdag de nieuwste systeemupdate voor de Nintendo Switch vrijgegeven. De update is nu beschikbaar als download. Je kunt de download starten door bijvoorbeeld de Nintendo eShop te openen, waarna je de boodschap krijgt dat je eerst moet updaten. Ook kun je de update handmatig forceren binnen de instellingen van de hybride spelcomputer. Nadat systeemupdate 6.0 is geïnstalleerd, zullen ook al je Joy-Con-controllers moeten worden geüpdatet. Ook hier krijg je automatisch bericht van.

Na de update is je Nintendo-account officieel gelinkt aan je spelcomputer. Dit kan niet meer worden teruggedraaid. Ook is je spelcomputer nu geschikt gemaakt voor Nintendo Switch Online, de nieuwe online dienst van Nintendo waar je hier alles over kunt lezen. Verder staat de NES-app nu in de eShop, waarmee je een selectie Nintendo Entertainment System-games mee kunt spelen nadat je het abonnement hebt afgesloten. De Switch Online-dienst is overigens eerst zeven dagen gratis uit te proberen voordat je een abonnement koopt.


€ 308,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 329,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 329,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.