Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Spotify verhoogt limiet offline downloads naar 10.000 nummers

Geschreven door
Geplaatst op13 september 2018, 9:38 CategorieStreamingdiensten

Spotify heeft bekendgemaakt dat het limiet van maximaal aantal downloadbare nummers is verhoogd naar in totaal tienduizend stuks. Ook is het nu mogelijk die nummers op in totaal vijf apparaten te downloaden, zodat je overal je favoriete muziek kunt luisteren. Een ander, arbitrair limiet blijft echter wel van kracht.

Spotify verhoogt limieten

Spotify heeft twee irritante limieten verhoogd. Voorheen was het voor gebruikers van de populaire muziekstreamingdienst mogelijk tot 3.333 nummers te downloaden op in totaal drie apparaten. Nu kunnen diezelfde gebruikers, zo schrijft Rolling Stone, tot tienduizend nummers downloaden op maximaal vijf verschillende apparaten. Al met al kun je dus in totaal, mits je de dienst natuurlijk op vijf verschillende apparaten gebruikt, vijftigduizend nummers offline beschikbaar maken. Dat zijn behoorlijk wat luisteruurtjes.

Helaas blijft er nu wel een ander arbitrair en evenzo irritant limiet bestaan. Gebruikers kunnen vooralsnog tienduizend nummers opslaan binnen hun persoonlijke bibliotheek. Wanneer je eenmaal op dat limiet zit, dan moet je zelf – handmatig – constant nummers en albums verwijderen waar je toch niet zo vaak naar luistert. Alleen dan verlaag je je maximaal aantal nummers, zodat je er vervolgens weer nieuwe liedjes in kunt plaatsen. Laten we hopen dat deze nieuwe veranderingen zorgen voor uiteindelijk nog meer wijzigingen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.