Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Sonos-speakers werken met IFTTT, zodat je je muziek kunt automatiseren

Geschreven door
Geplaatst op11 september 2018, 10:22 CategorieLuidsprekers

Het is voor gebruikers van Sonos-speakers nu mogelijk hun muziek te automatiseren door de integratie met automatiseringsplatform IFTTT. Dat betekent dat het bijvoorbeeld mogelijk is je muziek stop te zetten wanneer je je huis verlaat.

Sonos en IFTTT werken nu samen

Sonos staat open voor samenwerkingen met derde partijen en IFTTT is één van de eerste diensten die gebruikmaakt van de uitnodiging. Zo kunnen gebruikers van deze speakers nu instellen dat de muziek wordt gestopt op het moment dat ze het huis verlaten. Ook kun je instellen dat je muziek pauzeert wanneer je wordt gebeld en zijn er nog veel meer dingen mogelijk door de speakers aan andere smarthomediensten en -producten te koppelen. Let wel op, want vooralsnog betreft het hier een bèta-versie.

Op de website, of binnen de app, van IFTTT kunnen je nog veel meer toffe dingen vinden die je kunt automatiseren. Sonos staat de automatiseringsdienst toe de muziek te bedienen en geeft toegang tot afspeellijsten, albums en specifieke nummers, dus je kunt zo zelf ook wel kekke dingen bedenken. In de toekomst komen er natuurlijk nog veel meer dingen aan die je met je speakers kunt doen, maar vooralsnog blijft het bij een actie van de automatiseringsdienst. De speakers zijn nog niet in te stellen als trigger. Hier lees je alles over de integratie.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.