Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

PlayStation Now laat je nu ook PS4- en PS2-games downloaden

Geschreven door
Geplaatst op21 september 2018, 12:22 CategorieGaming

Sony heeft bekendgemaakt dat gebruikers van PlayStation Now voortaan bepaalde PS4- en PS2-games kunnen downloaden. Zo hoef je dus niet meer elke game uit die bibliotheek te streamen naar je PlayStation 4-spelcomputer.

Download games met PlayStation Now

Wanneer je met een Xbox One in huis het Game Pass-abonnement neemt, dan kun je ongelimiteerd games downloaden die beschikbaar zijn binnen dit abonnement. Mensen met een PlayStation 4 in huis konden dit tot op heden nog niet, aangezien het alternatief, PlayStation Now, gamers alleen in staat stelde games te streamen. Daar komt nu verandering in, heeft Sony bekendgemaakt. Er wordt namelijk een downloadfunctie uitgerold naar de dienst, waarmee je dus PlayStation 4- en PlayStation 2-games mee kunt downloaden.

De nieuwe downloadfunctie, die vanaf deze week beschikbaar is, kan worden gebruikt voor honderden kaskrakers, exclusieve PlayStation-games en geremasterde PS2-klassiekers. PS4-titels, waaronder Bloodborne, God of War 3 Remastered, Sniper Elite 3, DiRT Rally  en Farming Simulator 17 kunnen als ze zijn gedownload, worden gespeeld met een native resolutie van maximaal 4K en met 5.1 surround sound. Alle gedownloade games op PlayStation Now ondersteunen dlc, microtransacties, add-ons en PS4 Pro-verbeteringen.

Op Homecinema Magazine maken we ook ongeveer elke twee maanden een overzicht van de beste games die je kunt spelen op dit moment. Hier tref je deel 7a en hier tref je deel 7b aan. Vergeet ook niet de review van de PlayStation 4 Pro te lezen.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.