Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

OnePlus TV: Chinees smartphonemerk werkt aan eigen smart tv

Geschreven door
Geplaatst op17 september 2018, 10:27 CategorieLcd en led tv's

Het Chinese smartphonebedrijf OnePlus heeft aangekondigd dat er wordt gewerkt aan een eigen smart televisie, genaamd OnePlus TV. Waarschijnlijk zal dit toestel gaan draaien op Android TV, aangezien de telefoons van het bedrijf dat ook doen.

OnePlus TV onderweg

OnePlus is een populair, Chinees smartphonemerk dat high-end toestellen kan aanbieden voor een relatief lage prijs. De laatste smartphone van de fabrikant, de OnePlus 6, beschikt bijvoorbeeld over een oled-scherm, de nieuwe Qualcomm Snapdragon 845-procesor en 6 GB aan werkgeheugen. Hoewel er vaak ook wel wat dingen op de toestellen zijn aan te merken (zo is de camera vaak niet ontzettend goed), zijn we toch ontzettend positief over de producten die tot op heden zijn verschenen op de markt.

Het Chinese merk gaat zich nu echter ook op andere markten begeven. Pete Lau, de mede-oprichter van het bedrijf, heeft namelijk op het forum van OnePlus laten weten dat er nu wordt gewerkt aan OnePlus TV. Helaas is er verder niets bekend over dit toestel. Waarschijnlijk zal Android TV als besturingssysteem worden meegeleverd, aangezien de smartphones tot op heden ook op Android draaien. Het wachten is nu op meer informatie over dit nieuwe product. Ook is nog niet duidelijk of de tv wereldwijd zal worden uitgebracht.

  • Delen:

Reacties

  1. sir oled
    17 september, 2018 om 17:46

    Ooit geroemd om zijn flagship killer mentaliteit en hi-specs zijn alleen de specs min of meer gebleven en van de rest is weinig overgebleven. Ondertussen is van de one plus one tot 6 iedere keer +- 100 euro bijgekomen. Ja is tegenover de premium merken goedkoper maar wordt toch stilaan stevige prijs voor gevraagd. Lau en konsoorten geven blijk van heel veel blabla in hun interviews voorlopig is iedereen nog mee in hun verhaaltje maar uiteindelijk zijn ze niet beter dan Apples en Samsung hun stuk van de taart wordt alsmaar groter . It’s all about the money ! Van verraad tegenover hun oorspronkelijke visie daar zwijgt iedereen als vermoordt over.
    Neem gerust nog eens de interviews van een paar jaar geleden door indien je je twijfels hebt.
    Ook dat hoort tot goeie journalistiek ipv mee te lopen met de hype hen confronteren met eerdere ronkende verklaringen. Ongetwijfeld zal het met hun smart Tv platform net dezelfde weg opgaan.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.