Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Nvidia Shield TV-update brengt 120 Hz-ondersteuning en meer

Geschreven door
Geplaatst op11 september 2018, 9:19 CategorieMediaspelers

Nvidia heeft een verse update klaargezet voor de Nvidia Shield met Android TV, die onder meer de 120 Hz-modus met zich meeneemt. Ook mogen spelers van de game Fortnite, de meest populaire game van dit moment, rekenen op ondersteuning voor voice chat.

120 Hz-modus voor Nvidia Shield TV

Dinsdag brengt Nvidia de twintigste update uit voor de Nvidia Shield met Android TV. Shield Software Experience Upgrade 7.1 wordt nu naar iedereen, wereldwijd, uitgerold en voegt onder meer de functie voice chat, voor de game Fortnite, toe. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is een headset met microfoon te gebruiken. Je plugt de kabel in de aux-poort van de controller en kunt meteen beginnen met chatten. Ook is er nu een betere ondersteuning voor toetsenbord en muis wanneer je gebruikmaakt van GeForce Now.

Nvidia maakt ook meteen van de gelegenheid gebruik om bekend te maken dat games als Monster Hunter World, F1 2018 en Shadow of the Tomb Raider naar GeForce Now komen. GeForce Now is de gamestreamingdienst van het bedrijf. Verder is er een nieuwe Shield-app beschikbaar met een virtueel toetsenbord en muis voor gemakkelijkere tekstinput en is er een quick settings-menu beschikbaar met de opties power, restart en sleep. Ook ondersteunt de Nvidia Shield nu 120 Hz-displays en is de Nvidia Share-functie terug van weggeweest.

  • Nvidia Shield TV
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.