Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Nintendo Switch Online-dienst wordt 18 september gelanceerd

Geschreven door
Geplaatst op12 september 2018, 19:19 CategorieGaming

Nintendo heeft in een tweet bekendgemaakt dat de Nintendo Switch Online-dienst vanaf 18 september te gebruiken zal zijn. Je hebt een abonnement op deze dienst nodig om games als Splatoon 2, Arms en Mario Kart 8 Deluxe online te kunnen (blijven) spelen.

Nintendo Switch Online: vanaf 18 september

Over een week is het zover, dan lanceert Nintendo de Nintendo Switch Online-dienst. Dat heeft het bedrijf woensdag bekendgemaakt in een tweet. Om te dienst te kunnen gebruiken heb je een abonnement nodig. Dat abonnement kun je vanaf volgende week zeven dagen lang uitproberen wanneer je je aanmeldt, zodat je niet blind hoeft te betalen voor iets waar je nog geen ervaring mee hebt. Je kunt het abonnement vergelijken met Xbox Live en PlayStation Network: je hebt het nodig om online te kunnen gamen.

Nu speel je games als Splatoon 2, Mario Kart 8 Deluxe en Arms nog gratis online, maar dat kan na volgende week dus niet meer. De Nintendo Switch Online-ledenservice gaat 3,99 euro per maand kosten. Een periode van drie maanden kost je 7,99 euro, terwijl een volledig jaar flink goedkoper is met een bedrag van 19.99 euro. Tevens komt er een gezinslidmaatschap voor 34,99 euro, waarbij acht Nintendo-accounts een jaar lang online-activiteiten kunnen ondernemen. Ook krijg je toegang tot gratis NES-games met online functies.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.