Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Niet alle Nintendo Switch-spellen krijgen cloud saves

Geschreven door
Geplaatst op10 september 2018, 9:52 CategorieGaming

Voordat Nintendo er zelf iets over kan bekendmaken, komt nu naar buiten dat niet alle Nintendo Switch-games cloud saves ondersteunen. Onder meer de aankomende titels Pokémon Let’s Go, Pikachu! en Let’s Go, Eevee! laten je je save game niet opslaan in de cloud.

Nintendo Switch en cloud saves

Omdat er afgelopen week een heftige aardbeving was in Japan, waarbij zestien mensen zijn omgekomen, heeft Nintendo besloten zijn Nintendo Direct-presentatie uit te stellen die gepland stond. Wat de grote N die presentatie bekend wilde maken, is vooralsnog onbekend. Mogelijk zou er meer informatie naar buiten komen over de online dienst die ergens deze maand gelanceerd wordt. Wanneer de nieuwe Direct online gezet wordt is nog niet duidelijk; wel is er ondertussen meer informatie op de website van Nintendo verschenen.

Sommige Nintendo Switch-spellen zullen namelijk geen cloud saves gaan ondersteunen, een functie die met de Switch Online-dienst geïntroduceerd moet worden. Er is zelfs al een korte lijst bekend met games die alleen werken met offline opgeslagen saves.

  • Splatoon 2
  • Pokémon Let’s Go, Pikachu! en Let’s Go, Eevee!
  • Dark Souls Remastered
  • Dead Cells
  • FIFA 19
  • NBA 2K19

Waarom Nintendo dit doet is officieel nog niet bekend, maar mogelijk heeft het iets te maken met het voorkomen van vals spelen. Je zou allerlei dingen kunnen doen met verschillende savebestanden, zowel online als offline, en dat wil Nintendo natuurlijk niet hebben. Het wachten is nu op de nieuwe Nintendo Direct. Ondertussen kun je in de meest recente overzichten van de beste games van dit moment lezen welke games je echt móet spelen op je consoles. Dit weekend verschijnen er wederom twee nieuwe overzichten op deze site.


€ 308,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 329,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 329,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.