Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

House of Cards-teaser laat zien wat er met Frank gebeurd is

Geschreven door
Geplaatst op6 september 2018, 9:07 CategorieStreamingdiensten

Er is een nieuwe teaser beschikbaar voor het nieuwe seizoen van House of Cards, waarin duidelijk wordt wat er met Frank gebeurd is. De video duurt slechts negentien seconden, maar brengt in die tijd de boodschap perfect over. Niet kijken als je deze spoiler nog niet wil weten!

Nieuwe teaser House of Cards

Netflix heeft een gloednieuwe teaser beschikbaar gemaakt voor het laatste seizoen van House of Cards. Dit nieuwe seizoen zal op 2 november te zien zijn bij de videostreamingdienst, dus de marketing zal in de komende weken alleen maar gaan toenemen. Eerder werd al duidelijk dat Claire Underwood, de vrouw van president Frank Underwood, aan de beurt is wat het presidentschap betreft, en nu is duidelijk gemaakt wat er precies met het personage van Kevin Spacey gebeurd is. Check de onderstaande teaser niet als je de spoiler nog niet wil lezen.

Laatste waarschuwing. Oké, je wil het weten: Frank Underwood is dood. Claire staat namelijk bij een graf en het wordt al snel duidelijk dat Frank daarin ligt. De reden dat Spacey uit de serie is geschreven heeft niets te maken met het idee dat de acteur z’n werk niet goed deed of iets dergelijks; de man is door meerdere mensen beschuldigd van seksueel onwenselijk gedrag en dat kan niet door de beugel. Zijn films presteren de laatste tijd slecht en hij hoeft ook niet meer te rekenen op andere werk.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.