Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

FWD Weekly update: Smarthome op IFA 2018 en een high-end blu-ray-speler

Geschreven door
Geplaatst op16 september 2018, 12:01 CategorieFWD Weekly Update

Elke week zetten we het beste van het beste dat de afgelopen week in het FWD-netwerk verschenen is voor je in één overzicht. In deze editie van de FWD Weekly Update kijken we onder meer naar de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van smarthome op de IFA 2018 en een high-end blu-ray-speler van Panasonic.

Video: smarthome op IFA 2018 – alles voor het slimme huis

Zoals je in onze IFA 2018 round-up hebt kunnen lezen is het smarthome één van de belangrijkste trends van dit jaar. IFA 2018 stond bol van de slimme ontwikkelingen voor het huis. Wij gingen langs bij verschillende bedrijven en stellen je in de video van dit artikel voor aan hun producten en ontwikkelingen.

Review: Samsung Galaxy Note 9

Met de release van de Galaxy Note 8 bracht Samsung een vernieuwd Galaxy Note-model op de markt. Hoe zit dat met de Samsung Galaxy Note 9? In deze recensie neemt Wesley het toestel uitgebreid onder de loep. Zou je moeten overstappen als je het model van vorig jaar al hebt? Je leest het in de review van de Samsung Galaxy Note 9.

Review: Hegel H590 geïntegreerde versterker

De Hegel H590 mag dan in theorie maar enkele centimeters groter zijn dan de ook al forse kleinere broer H360, je hoeft geen twee keer te kijken om de verschillen te zien. Want hoe mooi en krachtig (2 x 250 watt aan 8 Ohm) dat voorgaande geïntegreerde topmodel ook is, de nieuwe referentie H590 gaat in alles toch nog een heel stuk verder. Werner ging ermee aan de slag. Lees er alles over in de review van de Hegel H590 geïntegreerde versterker.

Review: Nest Hello

Een slim huis begint bij de voordeur. Een slimme deurbel kan in het smarthome van vandaag de dag dan ook niet ontbreken. Eerder keken we al uitgebreid naar de Ring Videodeurbel 2 en in deze review neemt Martijn de direct concurrent, de Nest Hello, onder de loep. Lees het oordeel van Martijn in de review van de Nest Hello.

Review: Panasonic DP-UB9004 Ultra HD Blu-ray-speler

De nieuwste high-end speler van Panasonic is een indrukwekkende verschijning die zowel voor videofielen als audiofielen heel wat te bieden heeft. Van ruime HDR-ondersteuning en remastering tot Hi-res audio en gebalanceerde stereo uitgangen. De DP-UB9004 is een echt uithangbord voor de technologische kennis van Panasonic. Eric ging met de blu-ray-speler aan de slag. Lees het in de review van de Panasonic DP-UB9004 Ultra HD Blu-ray-speler. Dit is het Nederlandse model. Voor de review van de Belgische versie lees je de review van de Panasonic DP-UB9000 Ultra HD Blu-ray-speler. De specificaties zijn overigens gelijk.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.