Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

FWD Weekly update: Midrange smartphone en een verslag van de XFI audioshow 2018

Geschreven door
Geplaatst op30 september 2018, 12:24 CategorieFWD Weekly Update

Elke week zetten we het beste van het beste dat de afgelopen week in het FWD-netwerk verschenen is voor je in één overzicht. In deze editie van de FWD Weekly Update kijken we onder meer naar een midrange smartphone en een verslag van de XFI Audioshow 2018.

Review: Honor 10

Een echte budgetsmartphone is de Honor 10 met zijn prijs van iets minder dan 400 euro eigenlijk niet meer. Het is wel een uitstekend midrange apparaat dat een aantal toffe features aanbiedt, met een design dat we voorheen op een vlaggenschip tegenkwamen. Hoewel goedkopere smartphones steeds meer functies aanbieden, worden ze ondertussen ook steeds iets duurder. Is de nieuwe Honor 10, van het dochtermerk van Huawei, zijn prijs waard? Wesley onderzocht het voor je in de uitgebreide recensie van de Honor 10.

Review Q Acoustics 3050i

De vernieuwde 3050i van Q Acoustics heeft een moeilijke opdracht: beter waar voor geld bieden dan zijn bijna gelijknamige voorganger, de 3050. Raar, maar waar… het is gelukt. De Q Acoustics 3000-familie vonden we al veel kwaliteit bieden voor een redelijk bedrag. Nu is er de 3000i-serie, met een nauwelijks merkbare naamsverandering en een zeer gelijkaardige propositie. Toch zijn er redenen genoeg om voor de nieuwere versie van deze elegante designspeakers van Q Acoustics te kiezen. Jamie vertelt het je in de review van de Q Acoustics 3050i.

Review: Ring Spotlight Cam Battery Solar

We hebben de afgelopen maanden tal van slimme camera’s getest maar nog nooit een met eigen verlichting en ook nog nooit een met een eigen zonnepaneel. De Ring Spotlight Cam Battery Solar beschikt over beide features en is dus compleet draadloos te gebruiken. Martijn vertelt je er alles over in de review van de Ring Spotlight Cam Battery Solar.

Verslag XFI Audioshow 2018 in tekst en beeld

Afgelopen weekend was het weer tijd voor de XFI, de grootste hifi-show in de Lage Landen die gericht is op het hoger en premiumsegment. Veel mooie versterkers, luidsprekers, bronnen en draaitafels bij de vleet dus – maar dit jaar waren er ook opvallend veel hoofdtelefoons present. Onze indruk was dat de XFI dit jaar succesvoller was dan voorheen, met – dat wel – veel bezoekers uit het traditionele hifi-publiek. Lees het verslag van Jamie over de XFI Audioshow 2018.

Review: ELAC Debut 2.0

Sinds Pioneer-ontwerper Andrew Jones overstapte naar ELAC is het Duitse bedrijf in een heuse overdrive-modus geschoten. Opeens brengt het de ene fascinerende speaker na het andere op de markt, waarbij zeer veel kwaliteit wordt geboden voor de gevraagde prijs. Dat geldt absoluut voor de Debut 2.0-luidsprekers, die we hier in een grootse 5.1.4-opstelling bekijken. Jamie heeft de luidsprekers uitgebreid getest in de review van de ELAC Debut 2.0.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.