Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Dit zijn de gezinnen die de nieuwste Panasonic oled tv gaan testen

Geschreven door
Geplaatst op24 september 2018, 8:49 CategorieActies

Twee weken terug zijn we van start gegaan met de zoektocht naar drie Nederlandse gezinnen die de nieuwste oled tv van Panasonic willen testen op een aantal belangrijke punten. Inmiddels zijn de deelnemers bekend.

We hebben meer dan honderd aanmeldingen ontvangen, waarvoor onze grote dank. Uit de vele aanmeldingen hebben we drie gezinnen gekozen die de Panasonic FZW804-serie oled tv voor drie weken mogen testen. De televisie wordt getest op drie belangrijke punten; beeldkwaliteit, smart tv-mogelijkheden en gaming.

Dit zijn de deelnemende gezinnen aan de actie;

  • Familie Mannessen uit Twello
  • Familie Hensens uit Valthermond
  • Familie van Buijtene uit Pijnacker

Panasonic FZW804 oled tv

Panasonic heeft eerder dit jaar zijn nieuwste oled tv’s voor de Nederlandse markt aangekondigd. Het Japanse bedrijf komt onder meer met de FZW804-serie oled tv’s, met een formaat van 55-inch en 65-inch. De modellen in deze serie zijn voorzien van de nieuwste technieken en standaarden voor een optimale kijkervaring. Zo beschikt deze oled tv over de hoge 4k-resolutie en volledige HDR-ondersteuning (HDR10, HLG en HDR10+), is de hoogwaardige HCX-processor voor optimale beeldverwerking aanwezig en zijn er diverse (professionele) kalibratiemogelijkheden. Het Absolute Black Filter moet de reflecties minimaliseren en daarbij is de serie voorzien van het Ultra HD Premium-certificaat en ook een THX-certificaat.

Bedankt voor alle aanmeldingen via Facebook, mail en natuurlijk onze website! De ervaringen van alle gezinnen en onze eigen expert kun je over ongeveer twee maanden op de website verwachten.

  • Delen:

Reacties

  1. Peter v
    24 september, 2018 om 16:34

    Leuke actie is dit. Benieuwd wat de verslagen van de winnaars zijn.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.