Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Derde seizoen Daredevil vanaf 19 oktober te zien op Netflix

Geschreven door
Geplaatst op21 september 2018, 12:29 CategorieStreamingdiensten

Marvel en Netflix hebben een nieuwe trailer vrijgegeven voor het derde seizoen van Daredevil, dat vanaf 19 oktober te zien is op de dienst. De serie pakt de draad op na de gebeurtenissen van de crossover The Defenders, dus pas op voor spoilers als je nog niet zo ver bent.

Derde seizoen Daredevil

We hebben er twee jaar op moeten wachten, maar vanaf 19 oktober is het zover: dan kun je het derde seizoen van Daredevil op Netflix bekijken. De aankondiging van de datum wordt vergezeld door een korte trailer van het nieuwe seizoen. Het verhaal wordt direct opgepakt na de gebeurtenissen van The Defenders, de crossoverserie waarin Matt Murdock kennismaakt met Jessica Jones, Luke Cage en natuurlijk Danny “I’m the Immortal Iron Fist” Rand. Ben je nog niet bij, dan doe je er goed aan eerst nog even die serie te checken.

Pas op voor spoilers voor het einde van The Defenders. Nadat blijkt dat Daredevil helemaal niet is omgekomen aan het einde van die show (er viel een gebouw op hem, maar er zijn nou eenmaal andere regels in comics), krijgt de blinde superheld te maken met een ander probleem. The Kingpin heeft namelijk een namaak superheld losgelaten in New York, wat natuurlijk voor een groot probleem zorgt. Murdocks alter ego wordt zo een gezochte crimineel. De verwachting is dan ook dat de Devil of Hell’s Kitchen veelal in het zwart te zien zal zijn.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.