Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Denon lanceert 11.2-kanaals AVC-X6500H av-receiver

Geschreven door
Geplaatst op12 september 2018, 16:07 CategorieReceivers

Denon lanceert de AVC-X6500H, een 11.2-kanaals receiver, gebaseerd op het vlaggenschipmodel AVC-X8500H. De receiver biedt een vermogen van 140 Watt per kanaal en ondersteunt de nieuwste standaarden op het gebied van audio en video.

Denon AVC-X6500H

De AVC-X6500H is voorzien van diverse nieuwe standaarden en technieken, waaronder AirPlay 2. Met AirPlay 2 kun je muziek afspelen op je Apple-apparaat en streamen naar alle compatibele speakers en audiosystemen in huis. Je kunt ook de muziek per ruimte kiezen en de weergave middels Siri en je stem bedienen. Vraag Siri om nummers over te slaan en het volume aan te passen door simpelweg tegen je iPhone of Apple Watch te praten of geef Alexa dezelfde opdracht via je Amazon Echo-apparaat. Dankzij de Amazon Alexa compatibiliteit kun je de AV-receiver ook met je stem bedienen om hem bijvoorbeeld aan of uit te zetten, het volume aan te passen of van bron te wisselen.

De ingebouwde HEOS-netwerktechnologie maakt de mogelijkheden om te streamen divers. Bovendien heb je toegang tot internetradio en muziekdiensten als Spotify, Deezer, Tidal en Amazon Prime Music. De AVC-X6500H kan ook worden gebruikt als HEOS multiroom-systeem waarmee je inhoud op alle draadloze speakers in huis af kunt spelen.

De receiver ondersteunt de driedimensionale geluidsformaten Dolby Atmos, DTS:X, DTS Virtual:X en Auro-3D . Hij is bovendien voorzien van 4K-compatibiliteit, Dolby Vision, HDR (High Dynamic Range), HLG (Hybrid Log-Gamma), ARC (Audio Return Channel) en eARC (enhanced Audio Return Channel). Ook kan videocontent worden opgeschaald naar 1080p Full HD of 4K Ultra HD (60/50Hz).

IMAX Enhanced zal eveneens worden toegevoegd via een toekomstige firmware-update. Een speciale IMAX-modus moet digitale content precies zo afspelen zoals de regisseur bedacht heeft. De AVC-X6500H is afgewerkt met acht HDMI-ingangen, inclusief één op het voorpaneel. Daarnaast zijn er drie HDMI-uitgangen, kun je de receiver kalibreren middels Audyssey MultEQ XT32 en is er ondersteuning voor hoge resolutie audio (DSD (2,8/5,6 MHz) FLAC, ALAC en WAV).

Prijs en beschikbaarheid

De Denon AVC-X6500H is vanaf nu verkrijgbaar met een prijs van 2.699 euro.


€ 1.999,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 2.499,00

Binnen 2 werkdagen

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Reacties

  1. Multimediaknaller
    13 september, 2018 om 10:57

    Koop een Sony STR-DN180 Een krachtige versterker zonder toeters en bellen en waarbij je niet alleen betaald voor de naam.

    https://www.sony.nl/electronics/av-receivers/str-dn1080

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.