Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Denon DHT-S316 slanke soundbar met Bluetooth

Geschreven door
Geplaatst op21 september 2018, 10:21 CategorieLuidsprekers

Denon heeft een nieuwe, slanke soundbar gepresenteerd: de DHT-S316. De Denon DHT-S316 is minder dan 5cm hoog, heeft een uit het zicht te plaatsen draadloze subwoofer en kan overweg met surround van Dolby Digital en DTS-geluidssporen. Bluetooth maakt het bovendien mogelijk om muziek van telefoons, tablets en computers naar de soundbar te streamen.

Denon DHT-S316 soundbar

De DHT-S316 is zodanig ontworpen dat hij op een plank kan worden geplaatst zonder de onderkant van het tv-scherm te blokkeren, of aan de muur kan worden bevestigd met behulp van de geïntegreerde sleutelgaten. De dubbele midrange-drivers en tweeters moeten zorgen voor een helder geluid, terwijl de uit het zicht te plaatsen subwoofer het laag voor zijn rekening neemt.

Denon Surround

De Denon DHT-S316 kan zowel Dolby Digital als DTS-geluidssporen decoderen met Dolby Virtual Surround om multikanaals effecten te creëren vanuit een enkele low-profile luidspreker.

De nieuwe Denon wordt geleverd met één HDMI-kabel om audio van een tv via HDMI, Audio Return Channel (ARC), te ontvangen. Hierdoor kan de DHT-S316 ook worden bediend met de afstandsbediening van de tv. Je kunt geluid ook verbinden via een optische digitale ingang en voor degenen die moeite hebben om gesprekken te verstaan in drukke tv-programma’s of films moet de Denon Dialogue Enhancer ervoor zorgen dat stemmen beter verstaanbaar zijn, zonder het algehele volume te hoeven aanpassen.

Streaming audio

De DHT-S316 is voorts voorzien van Bluetooth-verbindingen voor draadloze geluidsstreaming van telefoons, tablets of computers. Dit betekent dat je toegang hebt tot muziek op je draagbare apparaat, online diensten en internetradio; allemaal met hetzelfde heldere, nauwkeurige Denon-geluid als op tv en in films. En met de geavanceerde psychoakoestische algoritmen voor virtuele geluidsverwerking, kun je ook van deze audio genieten met omhullende geluidseffecten.

De Denon DHT-S316 is vanaf oktober 2018 verkrijgbaar voor 299 euro. Ga voor meer informatie over de laatste toevoegingen aan het home cinema-assortiment van Denon naar www.denon.com


€ 229,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 229,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 229,00

Binnen 2 werkdagen

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.