Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #169

Geschreven door
Geplaatst op28 september 2018, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder andere het derde seizoen van The Good Place.

The Good Place (S03E01)

De omschrijving van deze serie lijkt aanvankelijk niet zo interessant, maar geeft het toch maar een kans — want inmiddels heeft The Good Place zich bewezen. Hoofdrolspelers Kristen Bell en Ted Danson hebben allebei leuke rollen toegewezen gekregen, die ze ook nog eens feilloos spelen. Dit derde seizoen gaat verder waar het tweede seizoen is gebleven en gaat ook in een razendsnel tempo door het verhaal heen, waardoor er vrijwel geen moment géén plezier beleeft aan dit wilde avontuur.

Norsemen (twee seizoenen)

Vind je een serie als Vikings wel tof lijken, maar mag het allemaal ook iets minder serieus? Dan is de Noorse televisieserie Norsemen misschien wat voor jou. De inwoners van een Vikingdorpje, uit de achtste eeuw, kampen met politieke rivaliteit, maatschappelijke veranderingen en vernieuwingen die hun cultuur en levenswijze overhoophalen. Grappig detail: toen deze serie werd opgenomen, werd er meteen gewerkt aan twee versies: een versie waarin de acteurs daadwerkelijk Noors spreken en eentje waarin Engels gesproken wordt.

Chef’s Table (vijf seizoenen)

Netflix is er natuurlijk niet alleen voor de mensen die eindeloos naar series en films kijken. Ook de culinaire hoogvliegers onder ons hebben een plek op de videostreamingdienst. In de serie Chef’s Table, waar het vijfde seizoen nu van op Netflix staat, laten de grootste gastronomiesterren zien wat ze in huis hebben op het gebied van innovatie gerechten en verrukkelijk uitziende desserts. In dit vijfde seizoen wordt onder meer de aandacht gelegd op koks als lbert Adrià, Bo Songvisava, Musa Dagdeviren en Cristina Martinez.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend. Heb je zelf nog een goede tip waarvan je zegt: “Dit mogen mensen echt níet missen!”, dan kun je altijd een reactie achterlaten onder dit artikel.

  • Delen:

Reacties

  1. Menno
    29 september, 2018 om 10:23

    Chef’s table is een aanrader voor een ieder met een goede HDR tv. Meest natuurlijke en sublieme HDR serie die er is. Sowieso heerlijk om te zien en merken hoe Netflix dit format omarmt en een frontrunner is in kwaliteit (Altered Carbon is ook een netflix HDR beauty ). Het is jammer dat Hollywood films vooralsnog een meer cinematische en conservatieve benadering van HDR kiezen.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.