Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #168

Geschreven door
Geplaatst op21 september 2018, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder andere het eerste seizoen van Maniac.

Maniac (één seizoen)

De Netflix Original-serie Maniac is een zwarte komedie met Emma Stone en Jonah Hill in de hoofdrol. De serie is gebaseerd op een Noorse televisieserie met dezelfde naam. Twee mensen, Stone en Hill, met psychische problemen krijgen een band tijdens een farmaceutisch onderzoek waarbij een arts met een moedercomplex en een emotioneel complexe computer betrokken zijn. Door middel van een vrij bizarre behandeling – kan ook niet anders met zo’n arts – kunnen de twee als het ware door tijd en ruimte vliegen.

Quincy

Quincy is een Netflix Original-documentaire waarbij wordt stilgestaan bij het indrukwekkende leven van de legendarische muziekproducent Quincy Jones. Niet alleen krijgen we meer over zijn privéleven te zien, ook zien we hoe de beste man zo’n muziekicoon is geworden. De documentaire is geregisseerd door Rashida Jones, niemand minder dan de dochter van de befaamde muziekkant. Mensen als Kendrick Lamar, Will Smith, Lady Gaga, Barack Obama, Oprah, Nelson Mandela en Paul McCartney hebben allemaal een cameo.

Nappily Ever After

Wanneer een perfectionistische reclamevrouw tegenslag krijgt in de liefde gaat ze op zoek naar zichzelf, te beginnen met een dramatisch nieuw kapsel. Waarom er zoveel nadruk op dat kapsel wordt gelegd, wordt al snel duidelijk wanneer je de onderstaande trailer bekijkt. Je kunt nog zo perfect lijken voor de buitenwereld, maar als je niet lekker in je vel zit is dat natuurlijk weinig waard… Nappily Ever After is een romantische komedie uit 2018, met in de hoofdrollen Sanaa Lathan, Ricky Whittle en Lynn Whitfield.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend. Heb je zelf nog een goede tip waarvan je zegt: “Dit mogen mensen echt níet missen!”, dan kun je altijd een reactie achterlaten onder dit artikel.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.