Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #167

Geschreven door
Geplaatst op14 september 2018, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder andere het vijfde seizoen van BoJack Horseman.

BoJack Horseman (vijf seizoenen)

Het lijkt een plaat in herhaling: in het vierde seizoen van BoJack Horseman zien we hoe het menselijke paard zijn leven op de rails probeert te krijgen. Dat gaat hij doen door op zoek te gaan naar een nieuw doel in z’n leven, dat hij waarschijnlijk op één of andere zelfdestructieve manier gaat verknallen (want waarom zouden we anders een vierde seizoen krijgen). Vanaf vandaag kun je precies zien hoe hij dat gaat doen (we wilden eerst schrijven: hoe hij dat van plan is, maar dan moet ‘ie wel een plan maken — en dat doet ‘ie vaak niet).

The Breakfast Club

The Breakfast Club is een klassieke coming of age-dramafilm uit de jaren tachtig, waar nog vaak naar verwezen wordt in menig film of televisieserie. In deze film zien we vijf studenten bij elkaar komen die op het eerste gezicht niets met elkaar te maken hebben, helemaal als je kijkt naar de verschillende ‘sociale achtergronden’: de atleet, de nerd, de crimineel, de prinses en de outcast. Het duurt niet lang voordat de vijf met elkaar in aanraking komen, waardoor de gesprekken al snel de diepte ingaan.

American Gangster

American Gangster is een deels biografische film, gebaseerd op het leven van Frank Lucas, geregisseerd door Ridley Scott. In de hoofdrollen spelen onder meer Denzel Washington, Russell Crowe en Chiwetel Ejiofor. In American Gangster zien we dat Lucas, gespeeld door Washington, de rol van zijn criminele baas overneemt nadat die is komen te overlijden, wat verregaande gevolgen heeft voor iedereen in de onderwereld. Al die mensen dachten namelijk dat ze van hun schulden af zouden zijn, maar niets is minder waar.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend. Heb je zelf nog een goede tip waarvan je zegt: “Dit mogen mensen echt níet missen!”, dan kun je altijd een reactie achterlaten onder dit artikel.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.