Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #166

Geschreven door
Geplaatst op7 september 2018, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder andere het tweede seizoen van Iron Fist. Voor de rest is het Marvel-week, lijkt het wel.

Iron Fist

Nee, het eerste seizoen van Iron Fist is niets om over naar huis te schrijven. Het tempo van het verhaal lag extreem laag, de dialogen waren – vooral die van Iron Fist – beschamend en dat wat Iron Fist juist zo tof maakte, kwam niet echt naar voren in dit seizoen. Netflix en Marvel hebben de boodschap begrepen en hebben er van alles aan gedaan om dit recht te trekken. Kijk nog wel even The Defenders voordat je aan dit seizoen begint (en alles van daarvoor), aangezien de gebeurtenissen direct verdergaan na dat einde.

Thor: Ragnarok

De eerste twee Thor-films waren te donker en te serieus, waardoor ze aanvoelden als andere films binnen hetzelfde universum. Daardoor vielen die Thor-films niet goed in de smaak bij het publiek. Geef de opdracht aan een andere regisseur en het tij kan zomaar keren. Thor: Ragnarok is daardoor niet alleen de beste van de drie binnen de serie geworden, het is ook nog eens een belangrijke katalysator geweest voor Avengers: Infinity War. De kleurrijke personages, het gevecht met The Hulk en de toffe muziek maken het plaatje compleet.

Black Panther

Veel superheldenfilms wordt aangedreven door witte superhelden. En dat terwijl er ook meer dan genoeg zwarte superhelden zijn die een eigen film kunnen dragen. Gelukkig dacht Marvel daar net zo over toen het project voor Black Panther werd opgestart. En wat bleek? Eén van de meest succesvolle Marvel-films tot nu toe. Ondertussen wordt er al gewerkt aan een vervolg op deze film, maar de vraag is hoe ze die vorm gaan geven na The Snappening. Dan moeten we toch echt gaan afwachten wat Avengers 4 gaat doen…

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend. Heb je zelf nog een goede tip waarvan je zegt: “Dit mogen mensen echt níet missen!”, dan kun je altijd een reactie achterlaten onder dit artikel.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.