Actie: wil jij de nieuwste Panasonic oled tv zelf thuis testen? (update)

05 september 2018 2 Minuten 10 Reacties
Panasonic-FZ800-oled

Staat oled al een tijdje op jouw verlanglijstje maar is een aankoop er nog niet van gekomen? Homecinema Magazine en FWD bieden je samen met Panasonic Nederland de kans om de nieuwste oled tv van Panasonic zelf thuis te ervaren. Het enige wat je hoeft te doen is jezelf aan te melden voor de actie en wie weet staat de FZW804 oled tv binnenkort een aantal weken bij jou thuis.

Panasonic FZW804 oled tv

Panasonic heeft eerder dit jaar zijn nieuwste oled tv’s voor de Nederlandse markt aangekondigd. Het Japanse bedrijf komt onder meer met de FZW804-serie oled tv’s, met een formaat van 55-inch en 65-inch. De modellen in deze serie zijn voorzien van de nieuwste technieken en standaarden voor een optimale kijkervaring. Zo beschikt deze oled tv over de hoge 4k-resolutie en volledige HDR-ondersteuning (HDR10, HLG en HDR10+), is de hoogwaardige HCX-processor voor optimale beeldverwerking aanwezig en zijn er diverse (professionele) kalibratiemogelijkheden. Het Absolute Black Filter moet de reflecties minimaliseren en daarbij is de serie voorzien van het Ultra HD Premium-certificaat en ook een THX-certificaat.

Wij zijn op zoek naar jou!

Homecinema Magazine en FWD bieden je samen met Panasonic de kans om de Panasonic FZW804 oled tv thuis te testen. Wil jij graag dit premium model thuis op de kast hebben staan of aan de muur hebben hangen? Lees dan hieronder de voorwaarden en meld jezelf snel aan.

Waar zijn wij naar op zoek? Wij zoeken drie gezinnen die de Panasonic FZW804 oled tv voor een periode van drie weken willen ervaren en deze ervaringen na de testperiode met ons willen delen. Waarom een gezin? Omdat we je de FZW804 op verschillende onderdelen willen laten ervaren en testen; beeldkwaliteit, smart tv-mogelijkheden en gaming. Als jouw gezin met deze drie onderdelen van de Panasonic oled tv wel uit de voeten kan dan zien we je aanmelding graag tegemoet. De drie gezinnen die meedoen aan deze actie krijgen van ons een dag Efteling voor het hele gezin cadeau!

Voorwaarden;

  • Je bent in de periode van 24 september t/m 11 november minimaal drie weken aaneengesloten beschikbaar om thuis de oled tv te ervaren
  • Aanmelden kan alleen als gezin; dus meerdere personen die drie genoemde onderdelen kunnen ervaren
  • Homecinema Magazine stuurt je een reviewdocument met belangrijke aandachtspunten en een richtlijn om je ervaringen voor ons op papier te zetten
  • Homecinema Magazine zal per gezin de ervaringen redigeren en publiceren in een artikel
  • Elk gezin levert naast geschreven ervaringen ook een aantal foto’s aan
  • Aanmelden is alleen mogelijk als je woonachtig bent in Nederland en 18 jaar of ouder bent

Meld je aan

Wil jij met jouw gezin de Panasonic oled tv testen? Stuur dan een e-mail met jouw gezinssamenstelling, je adresgegevens, je beschikbaarheid en een motivatie waarom jullie deze tv het beste kunnen testen naar info(at)fwd.nl. Je kunt je aanmelden tot 17 september 17.00.

Update 17-09-2018

Bedankt voor alle aanmeldingen via Facebook, mail en natuurlijk onze website! Deze week zullen we contact opnemen met alle gekozen deelnemers. Volgende week publiceren we een artikel met daarin alle deelnemers.

Reacties (10)