Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

‘Microsoft wil één bundel voor Xbox One-consoles, Game Pass en Xbox Live’

Geschreven door
Geplaatst op23 augustus 2018, 10:15 CategorieGaming

Naar verluidt werkt Microsoft aan een maandabonnement waarmee je een Xbox One-console, Game Pass en Xbox Live krijgt. Dit project wordt achter de schermen Project Largo genoemd. Zowel de One S als de One X kan worden gekozen voor die abonnement.

Een abonnement voor Xbox One, Game Pass en Xbox Live – gerucht

Microsoft is, zoals het er nu naar uitziet, voornemens een maandabonnement te introduceren met daarin een Xbox One-console, het Game Pass-abonnement en het Xbox Live-abonnement. Het abonnement zou Xbox All Access worden genoemd, maar achter de schermen spreken ze nog over Project Largo. Gebruikers zouden kunnen kiezen voor een One S- of One X-model en daar 34,99 dollar per maand voor moeten betalen. Voor dat bedrag krijg je dus een console van Microsoft, evenals de twee beschikbare abonnementen.

Microsoft zou dit abonnement willen aanbieden in zijn eigen winkels en ook met pc-fabrikanten werken om de bundel elders aan te kunnen bieden. Ook Windows Central schrijft over de Xbox One-bundel, die meldt dat de dienst eerst alleen in de Verenigde Staten verkrijgbaar zou zijn. Mocht het abonnement een succes worden, dan kan er worden gekeken naar andere landen en markten. Verder zou Microsoft nog werken aan een nieuwe Xbox-accessoire die in oktober zou moeten uitkomen; daarover is helaas nog niets bekendgemaakt.

Check ons artikel met de beste games van dit moment: deel 6a en deel 6b. Begin september verschijnt het nieuwste overzicht. Lees ook onze recensie van de Microsoft Xbox One X.
€ 284,99

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 295,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.