Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Ultimate Ears komt met nieuwe Boom 3 en Megaboom 3 speakers

Geschreven door
Geplaatst op30 augustus 2018, 12:01 CategorieLuidsprekers

De IFA brengt ook nieuwe speakers. Het bedrijf Ultimate Ears heeft een nieuwe generatie speakers gepresenteerd, de Boom 3 en Megaboom 3. De speakers hebben een nieuw ontwerp en bieden nieuwe functionaliteiten.

Boom 3 en Megaboom 3

De nieuwe Bluetooth-speakers van Ultimate Ears bieden beiden uitgebalanceerde 360-graden audio. Bovendien heeft de Megaboom 3 volgens de fabrikant een diepere bas en verbeterde helderheid. Daardoor moet de speaker overal, waar je ook bent, goed geluid bieden.

Verbeterd is niet alleen de geluidskwaliteit, maar ook het ontwerp. De twee speakers zijn voorzien door een knop die Ultimate Ears de ‘magic button’ gedoopt heeft. Die maakt het mogelijk om muziek af te spelen, te pauzeren en nummers direct over te slaan. Als je de Boom 3 of Megaboom 3 gekoppeld hebt aan je iPhone heb je via de knop ook meteen alle nummers en afspeellijsten uit je Apple Music-catalogus ter beschikking.

Meer verbeteringen

Er zijn nog meer verbeteringen doorgevoerd. De Bluetooth-speakers zijn voorzien van een IP67-rating. Dat betekent dat ze water- en stootvast zijn, maar ook stofbestendig. En de speakers kunnen allebei op twee manieren opgeladen worden: via de usb-c ingang aan de zijkant, of via de draadloze Power Up-dock die los aangeschaft kan worden.

Tot slot is de Boom & Megaboom-app van Ultimate Ears nog voorzien. Zowel de Android- als de iOS-versie van de app biedt onder meer de optie om tot wel 150 speakers tegelijk aan elkaar te koppelen.

De nieuwe speakers zijn verkrijgbaar in vier kleuren: blauw, rood, paars en zwart. Ze liggen volgende maand in de winkel en de Boom 3 heeft een adviesprijs van 149 euro. De Megaboom gaat voor 199 euro over de toonbank. De Power Up-dock kost 39 euro.


€ 94,42

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 129,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl€ 143,55

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 147,90

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 154,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.