Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Sonos hint op producten voor onderweg en buitenshuis

Geschreven door
Geplaatst op17 augustus 2018, 9:56 CategorieLuidsprekers

We kennen Sonos natuurlijk van de soundbars en de compacte multiroom-speakers voor in huis, maar het zou zomaar kunnen dat de fabrikant zich binnenkort ook op producten voor buitenshuis en onderweg gaat richten.

Veelgebruikte slogans van Sonos zijn “Fill Your Home with Music” en ‘All the music on Earth, in every room, wirelessly”. Het is duidelijk dat de Amerikaanse fabrikant zich hiermee positioneert in het huis. Je kunt immers Sonos-speakers voor elke kamer in huis vinden en ze zelfs ook in de tuin plaatsen.

Mogelijk wordt deze strategie binnenkort echter uitgebreid met een focus op onderweg en buitenhuis. Dat is althans als we de woorden van Nick Millington, chief officer van het productteam van Sonos, mogen geloven. Hij geeft namelijk aan dat de transitie van het huis naar ‘everywhere’ één van de belangrijkste onderwerpen is waar momenteel binnen het bedrijf over gesproken wordt. Het huis is namelijk niet de enige plek waar van muziek genoten worden. Volgens Millington heeft Sonos over een tijdje dan ook producten in het assortiment die binnen de scenario’s buitenhuis passen.

Wat we precies kunnen verwachten blijft vooralsnog gissen. Sonos kan zich namelijk gaan richten op een draadloze speaker met accu, maar wie weet zien we het bedrijf terug met audiosystemen voor auto’s of koptelefoons. Echter, momenteel hangt het bedrijf al zijn producten op aan een betrouwbare standaard; WiFi. Dit maakt het systeem ook tot wat het is. Hoe de volgende generatie producten, die dus buitenshuis moeten werken, daarmee omgaat is nog een belangrijke vraag.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.