Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Nvidia Shield krijgt Smart Home Edition met SmartThings-linkhub

Geschreven door
Geplaatst op15 augustus 2018, 9:19 CategorieMediaspelers

Er is een nieuwe versie van de Nvidia Shield aangekondigd, namelijk de Smart Home Edition met de SmartThings-linkhub. Onduidelijk is vooralsnog of deze versie naar de Nederlandse markt komt. In de VS heeft het apparaat een prijskaartje van 219,99 dollar.

Nvidia Shield Smart Home Edition aangekondigd

Fabrikant Nvidia, bekend van grafische kaarten en mediaspelers, heeft een nieuwe versie van de huidige Nvidia Shield aangekondigd. Het is de Smart Home Edition, die wordt geleverd met een linkhub van Samsung SmartThings. Onduidelijk is nog of deze versie ook in Nederland verkrijgbaar zal zijn, maar in de Verenigde Staten is er een prijskaartje aan gehangen van 219,99 dollar. Dat is omgerekend 194 euro. Die prijs is opvallend, aangezien de Shield en de linkhub goedkoper zijn wanneer je beide apparaten los zou kopen (scheelt een dollar).

Naast de linkhub van SmartThings, het smarthomeplatform van Samsung, krijg je er ook een afstandsbediening bij. Deze versie van de Nvidia Shield beschikt over 16 GB aan interne opslagruimte en heeft Android Oreo als besturingssysteem. Ook krijg je meteen toegang tot de Google Assistant, die later dit jaar waarschijnlijk ook op andere apparaten in het Nederlands te gebruiken is (vooralsnog is dit nu nog alleen op smartphones). Met de mediaspeler is het mogelijk content in 4k te bekijken en games te spelen via een gamestreamingdienst.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.