Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

NLZIET-app nu beschikbaar op PlayStation 4

Geschreven door
Geplaatst op14 augustus 2018, 14:09 CategorieStreamingdiensten

Nadat onlangs al een app voor de Apple TV uitgebracht werd heeft NLZIET, het gezamenlijke online videoplatform van NPO, RTL en SBS, vandaag een applicatie voor de PlayStation 4 uitgebracht.

Met de nieuwe NLZIET-app hebben gebruikers van de PlayStation 4 nu ook de mogelijkheid om tv programma’s, films en series terug, live en soms vooruit te kijken. Daarnaast biedt de app een tv-gids waaruit direct tv programma’s en series te bekijken zijn. Volgens de dienst is de Sony PlayStation 4 is de belangrijkste gameconsole van Nederland, maar naast gaming wordt de spelcomputer ook gebruikt voor andere mediadiensten, waaronder het streamen van tv-programma’s en series.

Met NLZIET kijk je alle programma’s van de Nederlandse tv in één app; live of gemist. Daarnaast kijk je on demand zonder reclame terug of soms zelfs vooruit, afhankelijk van de content. Met een app op diverse smart tv’s van de grotere merken, maar ook via Google Chromecast en Apple TV zijn er nu diverse mogelijkheden om de dienst op het grote scherm te gebruiken. Met de PS4-app komt er nu een extra mogelijkheid bij om in hoge kwaliteit programma’s van de Nederlandse Publieke Omroep en de commerciële zenders RTL en SBS op groot scherm te bekijken.

  • Delen:

Reacties

  1. Anouar
    11 februari, 2019 om 1:09

    Geachte heer/mevrouw

    Ik heb een vraagje, is het mogelijk om live tv te kijken op PlayStation 4 zoja hoe kan ik dat voor elkaar krijgen hoop voldoende informatie te krijgen hoor graag van u.

    Mvg anouar

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.