Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Microsoft bevestigt Xbox All Access-bundel met console en diensten

Geschreven door
Geplaatst op28 augustus 2018, 9:41 CategorieGaming

Microsoft heeft bevestigd dat er inderdaad een Xbox All Access-bundel is waarmee je toegang krijgt tot een Xbox One, Game Pass en Xbox Live. De bundel is vooralsnog alleen in de Verenigde Staten beschikbaar, maar kan in de toekomst ook naar andere landen komen.

Xbox All Access: console, game-abonnement, online gaming

Microsoft heeft een pagina op zijn eigen website gelanceerd waar het bedrijf het bestaan van Xbox All Access bevestigt. Met deze bundel kun je een Xbox One S of Xbox One X op afbetaling afnemen bij Microsoft, terwijl je ook meteen toegang krijgt tot Xbox Live en alle games kunt spelen met Xbox Game Pass. De bundel met de One X kost 34,99 dollar per maand, terwijl de bundel met de One S 21,99 dollar per maand kost. Dat klinkt als een goede deal: je zit er echter twee jaar aan vast — maar je betaalt niet meer dan de waarde.

Sterker nog, mensen in de VS zouden zo’n twintig dollar besparen door alles bij Microsoft af te nemen. Het is voor Microsoft een manier om ervoor te zorgen dat de install base groter wordt, zonder dat mensen daar extra voor hoeven te betalen en het bedrijf er flink veel verlies op maakt. Ook kunnen mensen ervoor kiezen het hele pakket in één keer af te nemen, zodat je voor de komende 24 maanden gebakken zit. Wanneer blijkt dat Xbox All Access en succes is, dan zal Microsoft overwegen het project naar andere landen te brengen.

Check onze artikelen met de beste games van dit moment: deel 6a en deel 6b. Begin september verschijnt het nieuwste overzicht, met onder meer Spider-Man en Octopath Traveler. Lees ook onze recensie van de Microsoft Xbox One X.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.