JBL komt met maar liefst vier nieuwe Bluetooth-speakers

30 augustus 2018 2 Minuten 0 Reacties
JBL PartyBox 300

Vandaag heeft JBL tijdens de IFA 2018 vier nieuwe speakers onthuld. Die zijn volgens het bedrijf geschikt voor zo’n beetje elke plek, van de huiskamer tot een zwembad en de dansvloer.

Nieuwe speakers JBL

De eerste nieuwe speaker die JBL heeft gepresenteerd is de JBL Charge 4. Deze is waterdicht, kan tot twintig uur muziek afspelen en biedt de mogelijkheid om je telefoon op te laden. Ook kan je als gebruiker twee Bluetooth-apparaten tegelijk aan de Charge 4 hangen. De combinatie met de JBL Connect+ app maakt het bovendien mogelijk om meer dan honderd soortgelijke speakers aan elkaar te verbinden. De Charge 4 is tien kleuren beschikbaar, heeft een adviesprijs van 179 euro en is vanaf oktober verkrijgbaar.

Ook nieuw: de JBL PartyBox 200 en 300. Dat zijn nieuwe speakers die niet alleen heel hard kunnen, maar ook allerlei lichteffecten bieden. Dat maakt ze al helemaal geschikt voor op een feestje. Het is onder meer mogelijk om een microfoon of gitaar aan de PartyBox 200 en 300 te koppelen. Verder kan je ze draadloos aan elkaar verbinden en kunnen de apparaten tot wel achttien uur aan een stuk muziek afspelen.

De PartyBox 200 heeft een adviesprijs van 379 euro en de PartyBox 300 van 449 euro. Beide apparaten zijn in oktober verkrijgbaar.

Tot slot heeft JBL de JROP onthuld. Deze kindvriendelijke Bluetooth-speaker is meteen verkrijgbaar en kost 34,99 euro. Omdat de speaker op kinderen gericht is, is deze gemaakt met een robuust materiaal dat wel tegen een stootje kan. Heel groot is de ingebouwde batterij niet, maar de vijf uur die het apparaat aan één stuk muziek kan afspelen moet genoeg zijn om de jongste kinderen te vermaken. Een stel meegeleverde stickers maakt het, samen met lichteffecten, ook nog mogelijk voor kinderen om de JROP helemaal hun eigen ding te maken.

Reacties (0)