Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

HBO publiceert eerste trailer derde seizoen van True Detective

Geschreven door
Geplaatst op27 augustus 2018, 10:46 CategorieStreamingdiensten

HBO heeft dit weekend de eerste trailer van de detectiveserie True Detective vrijgegeven, met onder meer Mahershala Ali in de hoofdrol. Ali heeft onder meer meegespeeld in de Netflix-serie House of Cards en was ook al te zien in de film Moonlight.

Derde seizoen voor True Detective

HBO heeft afgelopen weekend de eerste trailer van het derde seizoen van True Detective vrijgegeven. Het nieuwe seizoen zal vanaf januari 2019 te zien zijn bij de betaalzender. Het verhaal speelt zich af in de Ozarks, waar een detective genaamd Wayne Hays, gespeeld door Mahershala Ali, een kidnapping onderzoekt. Ali ken je wellicht van zijn rollen in onder meer House of Cards en Moonlight. Op het eerste gezicht lijkt de trailer samen te vatten waarom het eerste seizoen destijds zo goed en zo geliefd was.

Er is een vreemd mysterie gaande dat jarenlang doorgaat, terwijl er ondertussen wordt geflirt met het idee dat het nog wel eens iets bovennatuurlijks kan zijn. Het tweede seizoen deed het overigens minder goed dan het eerste seizoen, dus hangt er veel van deze nieuwe content af. Dat heeft er tevens voor gezorgd dat het zo lang duurde voordat het derde seizoen kon worden gemaakt, om HBO er de tijd voor wilde nemen. Maar gelukkig duurt het nu niet lang meer voordat het derde True Detective-seizoen er is.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.