Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

HBO kondigt Watchmen-serie aan, gebaseerd op graphic novels

Geschreven door
Geplaatst op20 augustus 2018, 9:16 CategorieStreamingdiensten

HBO heeft laten weten dat er officieel een serie zal komen over Watchmen, een graphic novel waar eerder al een film over is verschenen. Maanden geleden verscheen het eerste gerucht hierover al in het nieuws en nu is de kogel dan officieel door de kerk.

Watchmen krijgt serie op HBO

HBO’s adaptatie van de graphic novel Watchmen zal officieel het levenslicht gaan zien. Vorig jaar bestelde de betaalzender al een pilotaflevering en dit weekend kwam dan eindelijk naar buiten dat de serie een volledig eerste seizoen gaat krijgen, dat ergens in 2019 zal worden uitgebracht. We kunnen onder meer Regina King (Southland), Jeremy Irons (Justice League), Tim Blake Nelson (Wormwood) en meer acteurs verwachten in de serie. HBO heeft dit nieuws bevestigd op Twitter, in de onderstaande tweet.

HBO heeft echter nog niet laten weten waar de serie over zal gaan, maar heeft al wel de omschrijving meegegeven dat het verhaal zich afspeelt in een wereld waar ‘superhelden’ worden behandeld als schurken. Ook wordt het werk van Alan Moore, verantwoordelijk voor de graphic novel, geëerd, terwijl er ook nieuwe paden worden ingeslagen. Waarschijnlijk krijgen we te maken met een remix van het bekende stripverhaal, met elementen van verhalen die later zijn uitgebracht ter verdieping van de wereld van de Watchmen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.