Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Harman Kardon kondigt Google Assistant-speaker aan van 700 dollar

Geschreven door
Geplaatst op28 augustus 2018, 9:53 CategorieLuidsprekers

Harman Kardon heeft deze week een Google Assistant-speaker van 700 dollar aangekondigd. De speaker wordt Citation 500 genoemd. De speaker zal tijdens de IFA-beurs in Berlijn worden gepresenteerd en vanaf eind september te bestellen zijn in Europa.

Dit is de Harman Kardon Citation 500

Harman Kardon is voornemens een nieuwe speaker met Google Assistant aan boord uit te brengen, genaamd de Citation 500. Het apparaat zal tijdens de IFA-beurs in Berlijn worden gepresenteerd en vanaf eind september te bestellen zijn in Europa. De kosten: 700 dollar (599 euro). De speaker zal straks in twee kleuren verkrijgbaar zijn: grijs en zwart, allebei met een wollen buitenlaag. Met zijn prijs van bijna 600 euro (omgerekend), is dit één van de duurste Assistant-speakers tot nu toe (Bang & Olufsen Beosound 1 en 2 spannen de kroon).

De Harman Kardon Citation 500 beschikt over stereospeakers van 200 watt en ondersteunt hi-def audio (24 bit/96Khz). Bovenop zit een lcd-kleurenscherm waarmee je de muziek kunt bedienen, maar door de ondersteuning van de Assistant kun je dat natuurlijk ook met je stem doen. Daarnaast kun je muziek afspelen van je smartphone en is het zelfs mogelijk het gevaarte als een smarthomehub te gebruiken, waarmee je andere apparaten in huis aanstuurt. Denk dan bijvoorbeeld aan je slimme thermostaat of je verlichting.

Later tijdens de IFA heeft Harman Kardon nog meer producten binnen deze nieuwe serie aangekondigd.

  • Delen:

Reacties

  1. Frans
    28 augustus, 2018 om 18:36

    Ik zie het hele nut niet van Google asistent in draadloze speaker.
    Ik vind ook al die streamming kanalen ook niks gebruik het niet, ik gebruik gewoon gratis intern et radio. Meeff dan 100.000. Zenders.
    Kijk hoe alles jouw door deze dingen in de gaten houd ik zit er niet op te wachten ik ben een vrij wezen en dat wil ik zo houden zonder al die bemoeienis van al die grote firma die het zonodig dat je dat mot hebben.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.