Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

FWD Weekly update: slimme verlichting van IKEA en twee nieuwe tablets

Geschreven door
Geplaatst op5 augustus 2018, 12:01 CategorieFWD Weekly Update

Elke week zetten we het beste van het beste dat de afgelopen week in het FWD-netwerk verschenen is voor je in één overzicht. In deze editie van de FWD Weekly Update kijken we onder meer naar slimme verlichting van IKEA en twee nieuwe tablets van Samsung.

Review: Definitive Technology BP9000-luidsprekers

De BP9000-luidsprekers van Definitive Technology kan je niet bepaald doorsnee noemen. Een bipolaire opstelling, een ingebouwde actieve subwoofer en Atmos-compatibiliteit zijn drie zaken die elke surroundliefhebber prikkelen. En dan hebben we het nog niet over hun uiterlijk gehad. Is dit de juiste keuze voor je thuiscinema? Jamie ging het voor je uitzoeken in de review van de Definitive Technology BP9000-luidsprekers.

Review: IKEA Trådfri – betaalbare slimme verlichting

IKEA zet vol in op het slimme huis. Eind vorig jaar introduceerde het bedrijf een assortiment met slimme lampen voor in huis en ook heeft IKEA zonnepanelen gelanceerd die je slimme huis van stroom kunnen voorzien. In oktober van vorig jaar is het assortiment verder uitgebreid met slimme lampen die kleuren kunnen weergeven en ondersteuning voor verschillende smart home-platformen. Martijn vertelt je er alles over in de review van de IKEA Trådfri – betaalbare slimme verlichting.

Hands-on: eerste ervaringen met de Samsung Galaxy Tab A 10.5 en Galaxy Tab S4

Review: Marantz NR1509 – betaalbare en slanke av-receiver

Twee weken terug hebben we uitgebreid gekeken naar de Marantz NR1609, een av-receiver met een zeer slank design en een prijskaartje van 749 euro. Wil je toch iets minder uitgeven en vind je het niet erg om wat aan luidsprekerkanalen en features in te leveren, dan is de NR1509 een interessant alternatief. In deze review kijkt Martijn naar de Marantz NR1509, die een prijs van 579 euro heeft.

Review: Monitor Audio Studio – audiofiele klank voor de massa

Monitor Audio brengt meestal volledige luidsprekerfamilies uit, zoals de Bronze- of Silver-reeks. Van de Studio is er echter maar één model, een compacte speaker die zich het best voelt op een staander. Opmerkelijk: ondanks de toegankelijke prijs komt de nieuweling toch met heel wat technologie van het Platinum II-topmodel. Lees de ervaringen van Jamie in de review van de Monitor Audio Studio.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.