Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Denon kondigt CEOL N10 netwerkmuzieksysteem aan

Geschreven door
Geplaatst op2 augustus 2018, 12:09 CategorieReceivers

Denon heeft zijn nieuwe generatie lifestyle netwerkmuzieksysteem aangekondigd: de CEOL N10, bestaande uit een receiver en cd-speler. Het systeem is gebaseerd op de vorige vier CEOL- systemen, met toegevoegde spraakbediening voor Amazon Alexa en HEOS-technologie voor multiroom streaming.

Denon CEOL N10

De Denon CEOL N10 beschikt over een groot aantal opties om muziek weer te geven, waaronder via WiFi en ethernet (bijvoorbeeld voor een NAS of computer  NAS (Network Attached Storage), de HEOS-app, Airplay 2, Bluetooth en de USB-ingang. De CEOL ondersteunt ook diverse muziekstreamingdiensten, zoals Spotify en Tidal, plus internetradio en FM/AM-radio. Om fysieke media weer te geven is er ook een ingebouwde cd-speler aanwezig.

De CEOL N10 is voorzien van een simplistisch uiterlijk, maar kwaliteit staat wel centraal volgens de fabrikant. Zo zien we een nieuw ontwikkeld, aanraakgevoelig en verlicht bedieningspaneel terug aan de bovenzijde van het apparaat. Dit moet zorgen voor intuïtieve, snelle bediening zonder de strakke afwerking te onderbreken.

Ook de digitale versterker is compleet nieuw ontworpen en bevat ingebouwde digitale EQ-verwerking. Dankzij de combinatie van een woofer van 12cm/mid-range driver en een tweeter van 3cm, plus een crossovernetwerk met geselecteerde componenten, moet de audioweergave geoptimaliseerd worden. Verder beschikt de CEOL N10 over twee optische ingangen en een infrarood leerfunctie.

Prijs en beschikbaarheid

De Denon CEOL N10 heeft een adviesprijs van 599 euro en is verkrijgbaar vanaf medio augustus 2018. Het CEOL-systeem is nu ook verkrijgbaar in grijs, naast wit en zwart.


€ 370,00

Binnen 5+ werkdagen

Bekijk

€ 370,00

Binnen 5+ werkdagen

Bekijk

€ 379,00

Binnen 3 werkdagen

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.