Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #165

Geschreven door
Geplaatst op31 augustus 2018, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder andere het tweede seizoen van Ozark.

Ozark (twee seizoenen)

Met de tagline ‘Geld kun je witwassen, maar je verleden niet’ stelde videostreamingdienst Netflix het eerste seizoen van Ozark aan ons voor een jaar geleden. In de serie, waarvan nu maar liefst twintig afleveringen van elk bijna een uur beschikbaar zijn, zien we acteur Jason Bateman (die we kennen van Arrested Development) de rol van een financieel adviseur spelen, die met zijn gezin verhuist van Chicago naar de Ozarks van Missouri. Daar moet hij binnen een jaar vijfhonderd miljoen dollar zien wit te wassen. Of dat gaat lukken, zie je in de serie.

Disney Pixar’s Cars 3

De Cars-serie van Disney en Pixar lijkt op het eerste gezicht te gaan over een aantal sprekende en levende auto’s die lekker rondrijden, racen en avonturen beleven. En hoewel dat ook wel zo is, wordt de toon wel steeds serieuzer. En nergens is die toon zo serieus als in Cars 3, aangezien McQueen aan het einde van z’n carrière staat. Bovendien komt de rode bliksem ook nog eens in een heftig ongeluk terecht, waardoor het één en ander in gang wordt gezet. Niet alles in het leven is tegen te houden, maar soms kun je wel wat tegengas geven.

Paradise PD (één seizoen)

Aan animatieseries voor volwassenen is er tegenwoordig geen gebrek. In de wereld van The Simpsons, Family Guy en South Park is niet elke serie gelijk en sommige series moeten dan ook worden afgekapt (we kijken naar jou, The Cleveland Show), maar elke serie verdient wel een kans. Voor sommige series, zoals Disenchantment, pakt dat goed uit en de vraag is of Paradise PD het gaat overleven. Een gedreven jonge agent sluit zich aan bij het chaotische landelijke politiekorps dat zijn vader leidt. Ze ruziën en snuiven hun weg door een grote drugszaak.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend. Heb je zelf nog een goede tip waarvan je zegt: “Dit mogen mensen echt níet missen!”, dan kun je altijd een reactie achterlaten onder dit artikel.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.