Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #164

Geschreven door
Geplaatst op24 augustus 2018, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder andere het eerste seizoen van The Innocents.

The Innocents

Deze week kunnen we het eerste seizoen van de serie The Innocents gaan bekijken op Netflix. The Innocents draait om twee tieners (June en Harry) die verliefd zijn en weglopen. Tot zover lijkt het misschien een beetje op die andere Netflix-serie The end of the f***ing world, maar er zit wel een aardige twist in. Het meisje blijkt echter over gaven te beschikken. Ze blijkt een zogenaamde “shifter” te zijn, waardoor ze het uiterlijk van andere mensen kan aannemen. Dit wekt natuurlijk de interesse van een hele hoop mensen met slechte intenties. The Innocents is een road trip-verhaal voor young adults met een vleugje Twilight en Supernatural. Het eerste seizoen bestaat uit acht afleveringen en kent actrice Sorcha Groundsell als June en Percelle Ascott als Harry. Guy Pearce maakt zijn opwachting als de slechterik.

The Hitman’s Bodyguard

The Hitman’s Bodyguard is een komische actiefilm met Ryan Reynolds en Samuel L. Jackson in de hoofdrol. De ietwat uitgerangeerde bodyguard Michael Bryce (Ryan Reynolds) krijgt de taak om een belangrijke getuige Darius Kincaid (Samuel L. Jackson) naar het Internationaal Strafhof in Den Haag te begeleiden. De oude baas van Darius Kincaid, ex-president Vladislav Dukhovich (Gary Oldman), doet er ondertussen alles aan om te voorkomen dat de twee Den Haag zullen bereiken. Het leuke van de film is dat een groot deel daadwerkelijk in Nederland is opgenomen. Ook Nederlandse acteurs als Barry Atsma, Noortje Herlaar, Tine Joustra en Abbey Hoes spelen in de film. De wisselwerking tussen Ryan Reynolds en Samuel L. Jackson is erg geslaagd en de film weet actie en komedie zeer goed te combineren.

Guardians of the Galaxy Vol. 2

Deze week vind je ook het tweede deel van Guardians of the Galaxy op Netflix. De Guardians-familie staat centraal in het tweede deel, terwijl ze het mysterie rond de vader van Peter Quill (Chris Pratt) proberen te ontrafelen. Kurt Russel schittert in het tweede deel als Ego, de vader van Peter Quill. Ego lijkt misschien de ideale vaderfiguur, maar toch lijkt er iets mis te zijn. Guardians of the Galaxy Vol. 2 is een geslaagd vervolg op het eerste deel. Actie en komische momenten wisselen elkaar in rap tempo af, terwijl er ook meer ruimte is voor de persoonlijke ontwikkeling van de karakters. Guardians of the Galaxy Vol. 2 is de ideale blockbuster om dit weekend lekker te gaan bekijken.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend. Heb je zelf nog een goede tip waarvan je zegt: “Dit mogen mensen echt níet missen!”, dan kun je altijd een reactie achterlaten onder dit artikel.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.