Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #163

Geschreven door
Geplaatst op17 augustus 2018, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder andere het complete seizoen van The 100.

The 100 (vijf seizoenen)

In The 100 worden honderd delinquenten uit een ruimtestation terug naar de aarde gestuurd. 97 jaar geleden heeft een nucleaire bom ervoor gezorgd dat de aarde onleefbaar werd en de straf van deze misdadigers is dat ze moeten kijken of ze kunnen overleven op wat over is van de aarde. Inmiddels zijn we aangebroken bij seizoen vijf, dus kun je ervan uitgaan dat je nog best kunt leven met wat er over is, maar de omgeving en de mensen die er nog waren kunnen best vijandig zijn — om over het gevaar van AI nog maar te zwijgen…

Mission: Impossible

Nu de nieuwe Mission: Impossible-film in de bioscopen draait, is het wellicht een goed moment om terug te gaan naar waar het allemaal begon. Met een simpele film met Tom Cruise in de hoofdrol. De man met de brede glimlach is nog erg jong en daardoor mogelijk wat minder overtuigend in z’n rol, maar de film zette een prima basis neer voor wat nu een gigantische filmserie is geworden, met terugkerende personages en verhaallijnen. Deze film staat verder los van de nieuwe, maar biedt alsnog genoeg vermaak voor een avondje.

Disenchantment (één seizoen)

Disenchantment is een nieuwe animatieserie op Netflix die is bedacht door de man die verantwoordelijk is voor The Simpsons en Futurama. Dat zie je ook meteen terug in de tekenstijl en natuurlijk de humor. De serie komt een beetje traag op gang en is in de latere afleveringen pas echt sterk te noemen — er moet nou eenmaal worden geïnvesteerd in personages en omgevingen. Zonder een goede opbouw heb je geen goede climax natuurlijk en dat hebben de makers begrepen. Het eerste seizoen van deze nieuwe serie staat nu op Netflix.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend. Heb je zelf nog een goede tip waarvan je zegt: “Dit mogen mensen echt níet missen!”, dan kun je altijd een reactie achterlaten onder dit artikel.

  • Delen:

Reacties

  1. Peter v
    18 augustus, 2018 om 14:36

    Las net dat ze een proef aan het doen zijn met reclame tussen afleveringen van series. Werd door die bewuste mensen erg slecht ontvangen. Zou het voor mij ook echt verpesten wanneer ik op Netflix met reclames ‘ook al zijn ze van Netflix zelf’ zou worden geconfronteerd.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.