Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #162

Geschreven door
Geplaatst op10 augustus 2018, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder andere de krachtige film The Pianist.

Better Call Saul (drie seizoenen + So4E01)

Wellicht ken je Saul Goodman, gespeeld door Bob Odenkirk, als de louche advocaat uit de serie Breaking Bad. Better Call Saul is een spin-off van Breaking Bad, waarin Odenkirk dezelfde rol vertolkt. Nadat eerder al de eerste drie seizoenen op Netflix werden gezet, is het nu de beurt aan de eerste aflevering van het vierde seizoen. De volgende aflevering verschijnt over een week. In Better Call Saul zien we hoe erg het een gedreven advocaat tegen kan zitten in het leven, terwijl hij zijn hoofd boven water probeert te houden.

Insatiable (één seizoen)

Insatiable is een komische serie met in de hoofdrol een mooie meid die eerst dikker was en daardoor gepest werd. Het is alles behalve een coming of age story, aangezien het hoofdpersonage niet meteen volwassener lijkt te worden. In plaats daar geniet ze van haar nieuw verworven populariteit en wil ze het haar pesters betaald zetten voor de tijden waarin ze zich vreselijk voelde. Er is al veel te doen geweest omtrent deze serie, omdat de makers zich zouden schuldig maken aan fat shaming. Dat kunnen vandaag zelf beoordelen.

The Pianist (2002)

De beroemde Poolse pianist Wladyslaw Szpilman tracht tijdens de Tweede Wereldoorlog de nazitirannie te overleven in dit drama dat is gebaseerd op zijn memoires. Het is een bijzondere en krachtige film, eentje die je bij de strot grijpt en niet meer loslaat tot na de credits. Het is tevens een film die emotioneel zwaar kan vallen, vanwege de gebeurtenissen en het karakter van die gebeurtenissen. We willen het liefst niet te veel vertellen over The Pianist, omdat je hem gewoon moet kijken — zeker als graag naar WOII-films kijkt.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend. Heb je zelf nog een goede tip waarvan je zegt: “Dit mogen mensen echt níet missen!”, dan kun je altijd een reactie achterlaten onder dit artikel.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.