Bowers & Wilkins introduceert nieuwe 600 Series luidsprekers

20 augustus 2018 2 Minuten 0 Reacties
Bowers-Wilkins-600-serie

Het Britse audiomerk Bowers & Wilkins introduceert de nieuwe 600 Series, bestaande uit zes luidsprekers die over de nieuwste technieken beschikken, een strak design hebben en ook nog eens betaalbaar zijn.

Bowers & Wilkins 600 Series

De nieuwe Bowers & Wilkins 600 Series reeks bestaat uit vier luidsprekers en bijpassende subwoofers die zijn uitgerust met diverse verbeteringen ten opzichte van hun voorgangers. Volgens de fabrikant zelf zijn de speakers de beste instap om de hifi-ervaring van Bowers & Wilkins te leren kennen.

De verbeterde kwaliteit van de nieuwe 600 Series komt naar voren door de integratie van technologieën die eerder zijn toegepast in de Diamond-reeks, het vlaggenschip van Bowers & Wilkins. De nieuwe reeks is uitgerust met het gepatenteerde Continuum materiaal, wat voor meer transparantie en precisie in het middenbereik moet zorgen. De 600 Series biedt daarnaast een vernieuwde versie van de Decoupled Double Dome Tweeter-technologie. De nieuwe reeks is beschikbaar in Matte Black en Satin White en bestaat uit:

  • 603: Het vlaggenschip en de grootste luidspreker in deze serie. Deze luidsprekers komt met de Decoupled Double Dome-tweeter, een FST drive-unit die gebruik maakt van de Continuum Cone, plus twee basdrivers met papieren conus. (€800 per stuk)
  • 606: Deze compacte luidspreker kan op een stand of op een boekenplank worden geplaatst en is geschikt voor grotere woonkamers (€350 per stuk)
  • 607: Ondanks het kleine formaat heeft de 607 een groot basbereik, voorzien 5-inch Continuum Cone-basedriver (€265 per stuk)
  • HTM6: Een slanke luidspreker speciaal voor het centerkanaal, uitgerust met de Decoupled Double Dome-tweeter plus twee 5-inch Continuum Cone-drivers (€529 per stuk)
  • ASW610XP, ASW610 en ASW608: De reeks wordt compleet gemaakt door drie subwoofers en leverbaar in nieuwe afwerkingen die passen bij de nieuwe serie (€1100 per stuk), (€ 600 per stuk) en (€450 per stuk)

Reacties (0)