Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Yamaha lanceert draadloze MusicCast SUB 100 subwoofer

Geschreven door
Geplaatst op24 juli 2018, 22:24 CategorieLuidsprekers

Yamaha introduceert de MusicCast SUB 100, een draadloze subwoofer voor stereo-opstellingen en surroundopstellingen die MusicCast Surround en MusicCast Stereo ondersteunen. Zo kun je de subwoofer eenvoudiger aan andere speakers, receivers of soundbars koppelen.

Yamaha MusicCast SUB 100

De Yamaha MusicCast SUB 100 wordt aangedreven door een driver met een conus van 8 inch en biedt een een vermogen van 130 Watt. De subwoofer beschikt over Twisted Flare Port-technologie en komt met een pianolak afwerking.

MusicCast is de Multiroom-totaaloplossing van Yamaha en een vast onderdeel van alle nieuwe netwerk-ready entertainmentproducten van het bedrijf. Behalve streamingluidsprekers, soundbars en av-receivers kunnen met disklavier ENSPIRE ook zeer grote piano’s en vleugels aan het audionetwerk worden gekoppeld. Met de ‘MusicCast Add’ WXAD-10 is bovendien elk denkbaar weergaveapparaat MusicCast-ready. De enige voorwaarde is een audio-ingang. Alle via MusicCast verbonden onderdelen vormen één groot audionetwerk: zo kan elk signaal in elke ruimte door elk apparaat worden weergegeven.

Met MusicCast Surround biedt het Yamaha Multiroom-systeem een nieuwe, praktische functie: compatibele componenten kunnen eenvoudig draadloos in een surround-setup worden geïntegreerd. De nieuwe av-receivers uit de RX-V85-serie, de RX-S602 en de referentiemodellen uit de Aventage RX-A80-serie zijn daarbij als hubs beschikbaar. De soundbars MusicCast BAR 40 en MusicCast BAR 400 ondersteunen de surroundmodus ook. De streamingluidsprekers MusicCast 20 en MusicCast 50 kunnen in surroundluidsprekers worden veranderd: zonder kabels.

Prijs en beschikbaarheid

De draadloze subwoofer MusicCast SUB 100 is vanaf september 2018 verkrijgbaar voor een adviesverkoopprijs van 499,00 euro.


€ 429,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 429,00

Binnen 3 werkdagen

Bekijk

€ 429,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.