Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Juli-update voor Xbox One beschikbaar: games worden anders gedownload

Geschreven door
Geplaatst op6 juli 2018, 9:13 CategorieGaming

Eigenaars van een Xbox One kunnen vanaf vandaag een gloednieuwe update verwachten voor hun spelcomputer: de juli-update. Deze update zorgt er onder meer voor dat games voortaan sneller gespeeld kunnen worden, doordat de belangrijke onderdelen eerder gedownload worden.

Speel games nu sneller op Xbox One

Vanaf nu rolt Microsoft de juli-update uit voor Xbox One. De belangrijkste nieuwe functie is FastStart, een functie waarmee de belangrijkste onderdelen van games eerder worden gedownload, zodat je ze sneller kunt spelen. Je hebt hiervoor wel tenminste 20 Mbps aan downloadsnelheid nodig. Bovendien werkt de functie momenteel met een beperkt groepje Xbox Game Pass-spellen. Een volledige lijst daarvan is nog niet beschikbaar. Wel kun je deze games twee keer sneller dan normaal binnenhalen, aldus Microsoft.

In de toekomst zal Microsoft meer games van FastStart gaan voorzien. Het is een functie bovenop de ‘klaar om te spelen’-functie, die gamers de mogelijkheid geeft een game alvast op te starten, terwijl de rest van de data op de achtergrond wordt gedownload. Verder brengt de juli-update de mogelijkheid de pins van games en apps te groeperen op het dashboard van je Xbox One. Deze instellingen worden gesynchroniseerd op alle Xbox’en waar je inlogt. Ook kun je nu overal op Y drukken om het zoekveld op te roepen.

Check ons artikel met de beste games van dit moment. Aankomende weekend hebben we niet één, maar twee gamespecials gepland staan. Zowel op zaterdag als zondag zullen er vlak voor negen uur artikelen online verschijnen met daarin de games die je op dit moment het beste kunt spelen. Lees ook onze recensie van de Microsoft Xbox One X.
€ 284,99

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 295,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.