Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Tweede seizoen van Iron Fist verschijnt 7 september op Netflix

Geschreven door
Geplaatst op20 juli 2018, 10:18 CategorieStreamingdiensten

Nadat we op 22 juni konden kijken naar het tweede seizoen van Luke Cage, is het binnenkort de beurt aan het tweede seizoen van Iron Fist. Tijdens San Diego Comic Con is bekendgemaakt dat het tweede seizoen van de serie vanaf 7 september op Netflix te zien is.

In de serie volgen we Danny Rand (Finn Jones) die na vijftien jaar terug is in New York. Hij wil het familiebedrijf terug in handen krijgen. Danny Rand is expert in martial arts en kan de hulp inroepen van de Iron Fist. Naast Finn Jones spelen onder andere Jessica Henwick, Sacha Dhawan en Tom Pelphrey in seizoen twee, terwijl ook Simone Missick (Misty Knight van Luke Cage) mee gaat spelen.

Trailer van seizoen twee uitgebracht

Marvel’s Iron Fist past in hetzelfde straatje als Daredevil, Jessica Jones en Luke Cage. Er werd zelfs samengewerkt in The Defenders, dat 18 augustus 2017 op de streamingdienst verscheen. Alhoewel Iron Fist één van de meest bekeken Marvel-series op Netflix is, werd het toch zeker niet beschouwd als één van de beste. De vechtscenes toonden zeker geen martial arts-expert en ook de ontwikkeling van de karakters was aardig vlak. Hebben de makers de kritiek meegenomen in de ontwikkeling van het tweede seizoen? We zullen het 7 september weten. De trailer van het tweede seizoen van Iron Fist is nu te zien.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.