Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Philips kondigt OLED803 oled tv opnieuw aan tijdens IFA 2018

Geschreven door
Geplaatst op13 juli 2018, 10:12 CategorieOled tv's

Over ongeveer anderhalve maand is het zover; dan gaat IFA 2018 in Berlijn weer van start. Traditiegetrouw toont TP Vision hier de nieuwste Philips tv’s en dit jaar lijken we veel moois te kunnen verwachten. Echter, er zal ook een model aangekondigd worden dat we al kennen; de OLED803.

De Philips OLED803 oled tv werd afgelopen januari al aan het publiek getoond tijdens een Philips-evenement in Amsterdam. Toch is de tv nog niet op de markt verschenen maar dat moet wel dit jaar nog gebeuren. TP Vision heeft inmiddels bevestigd dat de OLED803 tijdens OFA 2018 aangekondigd zal worden, inclusief een vernieuwde P5-processor.

De nieuwe oled tv komt in een formaat van 55-inch en 65-inch, en beschikt dus over een verbeterde versie van de vorig jaar aangekondigde P5-processor. Daarnaast komt de televisie met alles dat je van een premium toestel mag verwachten, waaronder HDR-ondersteuning (HDR10, HLG en HDR10+), Android TV-software, de 4K-resolutie en Ambilight aan drie zijden. Het design is ten opzichte van het model dat in januari getoond werd niet veranderd. De modellen komen zonder zichtbaar audiosysteem. In plaats daarvan zijn de speakers, inclusief drie woofers, achterop de tv te vinden. De voet is simplistisch en strak, met op de linkervoet subtiel het Philips-logo.

Op 30 augustus houdt TP Vision een grote persconferentie in Berlijn en natuurlijk zijn wij erbij om direct verslag te doen.

Lees ook onze Philips OLED803 review.

 • Delen:

Reacties

 1. Overeeem
  13 juli, 2018 om 19:47

  Ik heb een pioneer home cinema 5.1 systeem en een philps tv 6000 serie nu probeer ik geluid te koppelen geluid over de boxen van de pinoneer tot heden is me dat niet gelukt .pioneer heeft geen usb of hdmi aansluiting wel beide een toslink aansluiting tv aan radio in maar geen idee op welke aux het binnen komt zitten alleen video aansluitingen op v1.v2 .v3 en wat moet ik instellen op geluid instellingen tv wie weethier meer van .en wil dat delen gr mrtn

  • René
   15 juli, 2018 om 7:20

   In tv instellingen bij audio uitvoer kiezen voor digitaal coax/toslink) wel opletten dat Pioneer de bron ook oppakt via deze digitale invoer

  • René
   15 juli, 2018 om 7:20

   In tv instellingen bij audio uitvoer kiezen voor digitaal (coax/toslink) wel opletten dat Pioneer de bron ook oppakt via deze digitale invoer

 2. petro
  26 juli, 2018 om 16:20

  krijg deze ook de vernieuwde P5-processor.

  • Mark
   22 augustus, 2018 om 9:24

   “De nieuwe oled tv komt in een formaat van 55-inch en 65-inch, en beschikt dus over een verbeterde versie van de vorig jaar aangekondigde P5-processor.”

   Dus ja, deze beschikt over de nieuwe P5 chip

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.