Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De spanning loopt hoog op in trailer Orange is the New Black

Geschreven door
Geplaatst op10 juli 2018, 9:49 CategorieStreamingdiensten

Netflix heeft een trailer vrijgegeven voor het zesde seizoen van Orange is the New Black. Het is duidelijk dat de spanning hoog oploopt. Dit nieuwe seizoen zal vanaf 27 juli te zien zijn bij de videostreamingdienst. Ondertussen hangt er ook een hoop van het succes van het seizoen af.

Spanning in trailer Orange is the New Black

Tot op heden laat Netflix vrij weinig weten over het nieuwe seizoen van Orange is the New Black. Nu is er echter een trailer verschenen waar we het één en ander uit kunnen opmaken. Spanning is helaas nog steeds aan de orde van de dag voor de gevangenen. De vrouwen van Litchfield Penitentiary worden overgeplaatst naar een gevangenis met veel strengere beveiliging nadat iedereen in opstand kwam in seizoen vijf. Daar krijgen worden ze geconfronteerd met enge gevangenen en wrede bewakers — en natuurlijk zichzelf.

Het nieuwe seizoen zal vanaf 27 juli te zien zijn bij Netflix. Er hangt dit keer veel van het succes af van het seizoen. Orange is the New Black moet het voor de videostreamingdienst gaan waarmaken deze zomer, aangezien het politieke drama House of Cards naar de herfst is verplaatst. Aan de andere kant hoeft deze serie niet de allergrootste hit te worden voor de dienst, aangezien er genoeg andere shows zijn op dit moment, maar het is wel één van de eerste Originals — dus zou een groot succes meer dan welkom zijn.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.