Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Microsoft presenteert volgende maand nieuwe ‘Xbox-hardware’ tijdens Gamescom

Geschreven door
Geplaatst op19 juli 2018, 10:11 CategorieGaming

Microsoft grijpt de Gamescom beurs in Keulen aan om nieuwe hardware te presenteren op het gebied van gaming. Nee, het gaat waarschijnlijk niet om een nieuwe versie van de Xbox-console. De kans is aanwezig dat Microsoft volgende maand de opvolger van de Elite Controller presenteert.

Nieuwe Elite Controller

Dat het mogelijk om een opvolger van de Elite Controller gaat is geen verrassing. Eerder dit jaar verschenen er namelijk al foto’s van die vermoedelijke opvolger. Deze accessoire zou middels usb-c en bluetooth met gameconsoles en pc’s verbinding kunnen maken. De huidige versie van de controller beschikt niet over due usb-c-optie.

Volgende maand meer nieuws

Daar blijft het echter niet bij, zo laat Microsoft zelf weten. Het bedrijf geeft aan diverse verrassingen voor de gamers onder ons in petto te hebben. En wat die verrassingen zijn kun je op 21 augustus via een livestream volgen. De Amerikaanse fabrikant belooft in ieder geval veel nieuws, nieuwe Xbox-hardware en -accessoires en items over nieuwe gametitels.

De GamesCom beurs, die volledig in het teken staat van gaming, vindt van 21 tot 25 augustus plaats in Keulen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.