Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #160

Geschreven door
Geplaatst op27 juli 2018, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder meer seizoen zes van Orange Is The New Black en de nieuwe Netflix-film Extinction.

Orange Is The New Black – seizoen zes

Vandaag kun je beginnen met het zesde seizoen van Orange Is The New Black. De serie over de vrouwengevangenis in Litchfield zit boordevol drama en kritiek op het Amerikaanse gevangenissysteem, maar weet dit te verpakken in een flinke dosis humor. Seizoen vijf eindigde met de gevangenisopstand. Hoe gaat het nu verder met Piper, Red, Alex, Suzanne ‘Crazy Eyes’ Warren en alle andere vrouwen? Je kunt het vanaf vandaag gaan bekijken in het zesde seizoen van Orange Is The New Black, dat wederom bestaat uit dertien afleveringen.

El Chapo – seizoen drie

Eerst was er Narcos met Pablo Escobar, vervolgens was er El Chapo. Waar de laatstgenoemde serie eerst werd beschouwd als een serie die mee wilde liften op het succes van Narcos, daar werden velen uiteindelijk toch verrast door de kwaliteit van de serie. El Chapo volgt het verhaal van de drugsbaron Joaquin Guzman. Deze Mexicaanse drugsbaron is in ons land vooral bekend van de spectaculaire ontsnapping vanuit zijn cel via een ondergrondse tunnel. El Chapo volgt het levensverhaal van de drugsbaron. In dit derde, en tevens laatste seizoen, zien we eindelijk deze ontsnapping in beeld en komen we meer te weten over zijn arrestatie in 2016. Seizoen drie van El Chapo is vanaf nu te zien en bestaat uit dertien afleveringen.

Extinction

We hebben het druk dit weekend, want ook de nieuwe Netflix-film Extinction is vanaf vandaag te zien op de videostreamingdienst. De film kent bekende acteurs als Michael Peña (Ant-Man, Fury), Lizzy Caplan (Cloverfield, Now You See Me 2) en Mike Colter (Luke Cage). We volgen het gezin van Alice en Peter dat een beetje in een sleur is geraakt, totdat Peter visioenen krijgt van een buitenlandse invasie. Het visioen blijkt uiteindelijk werkelijk te worden wanneer de aarde daadwerkelijk wordt aangevallen.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend. Heb je zelf nog een goede tip waarvan je zegt: “Dit mogen mensen echt níet missen!”, dan kun je altijd een reactie achterlaten onder dit artikel.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.