Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #159

Geschreven door
Geplaatst op20 juli 2018, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder meer de nieuwe film Father of the Year en unieke vakantiebestemmingen in Dark Tourist.

Dark Tourist

De vakantietijd is begonnen. Heb je nog geen leuke vakantiebestemming gevonden? Kijk dan eens naar de bestemmingen waar filmmaker David Farrier allemaal komt in Dark Tourist. Van een voodoofestival in Benin tot een Pablo Escobar-tour in Colombia. Of wil je liever zwemmen in een krater van een nucleaire explosie? In acht afleveringen neemt David Farrier je mee naar de wat minder conventionele vakantiebestemmingen.

Father of the year

De komende week is het veel te warm om te serieus bezig te zijn. De nieuwe comedy Father of the Year is dan wellicht net wat je nodig hebt. Twee dronken vrienden hebben een discussie over wiens vader zou winnen in een gevecht. Dit leidt tot een grote chaos wanneer de vaders de uitdaging serieus nemen. Father of the Year is nu te zien met David Spade en Nat Faxon in de hoofdrollen.

The Warriors

The Warriors is een Amerikaanse film uit 1979 en is uitgegroeid tot een echte cultfilm. De film is gebaseerd op het boek The Warriors van Sol Yurick, dat weer een moderne versie is van het boek De Tocht van de tienduizend van Xenophon. We volgen de bende The Warriors, waarvan de leider ten onrechte wordt beschuldigd van moord tijdens een bijeenkomst van alle bendes in New York. The Warriors moeten vervolgens terug zien te keren naar hun eigen stadsdeel in Brooklyn, terwijl de andere bendes bloed willen zien. The Warriors is compleet over-the-top, maar een must voor de filmliefhebber om zeker een keer gezien te hebben.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend. Heb je zelf nog een goede tip waarvan je zegt: “Dit mogen mensen echt níet missen!”, dan kun je altijd een reactie achterlaten onder dit artikel.

  • Delen:

Reacties

  1. van Heerde
    22 juli, 2018 om 13:48

    Wanneer komt 2 seizoen Queen of the South

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.