Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #158

Geschreven door
Geplaatst op13 juli 2018, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder meer een nieuwe Jim Jefferies.

Joel McHale Show with Joel McHale (deel 2)

Joe McHale is een acteur en presentator die je waarschijnlijk niet kent van de komedieserie Community. Deze ondergewaardeerde droge komedieserie mag dan wel vijf seizoenen hebben gekregen, toch is die nooit van de grond gekomen. Acteurs als Alison Brie (die in de Netflix Original Glow speelt), Gillian Jacobs (van Netflix Original Love) en Jim Rash (talkshow over Stranger Things) werken inmiddels allemaal voor Netflix en nu heeft McHale ook een eigen project. Een komische talkshow over nieuws, cultuur en nog veel meer.

Jim Jefferies: This Is Me Now

Je hebt cabaretiers die geen blad voor de mond nemen en je hebt komieken die alles zeggen ten koste van wie dan ook — en dan heb je nog Jim Jefferies. Deze cabaretier zegt zo’n beetje alles wat er in hem opkomt en heeft daarmee heel wat successen geboekt in een wereld waar mensen steeds gevoeliger en preutser lijken te worden. In deze vrijmoedige stand-upspecial grapt de heerlijk ongegeneerde Jefferies over ‘graaiende’ beroemdheden, politieke schijnheiligheid en zijn eigen foute carrièrekeuzes.

Suits (zes seizoenen)

Suits is een serie over een advocatenkantoor. Nu klinkt dat misschien saai; desondanks is Suits één van de beste series die je op dit moment kunt volgen. De hoofdrolspelers in deze komische dramaserie (ook zo’n foute combinatie, maar geef het echt een kans) zijn namelijk ontzettend divers en kleurrijk en de situaties waarin de verschillende personages terechtkomen, zijn vrijwel altijd spannend en meeslepend. Of dat nu een zaak is die echt gewonnen moet worden of een obstakel in het persoonlijke leven – Suits kijk je het beste in een binge-sessie.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend. Heb je zelf nog een goede tip waarvan je zegt: “Dit mogen mensen echt níet missen!”, dan kun je altijd een reactie achterlaten onder dit artikel.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.