Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #157

Geschreven door
Geplaatst op6 juli 2018, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder meer vijf Fast & Furious-films.

The Fast and the Furious (de eerste vijf delen)

Laten we eerlijk zijn. De Fast and the Furious-franchise leveren geen hoogstaande cinema op. De eerste film deed het nog rustig aan, deel twee ging daar niet echt overheen en deel drie… Tja, daar hebben we het liever niet over. Maar vanaf deel vier heeft de filmserie z’n ding gevonden en die lijn wordt sindsdien doorgezet. Heb je nog nooit één van deze actiefilms met auto’s gezien, dan is het nu je kans — de eerste vijf delen staan namelijk nu op Netflix. Vanaf deel vier is dit meer dan prima popcornvermaak. Laat deel zes, zeven en acht maar komen.

Good Girls (één seizoen)

Drie voorstedelijke moeders orkestreren een overval op een plaatselijke supermarkt om financieel uit het slop te komen en onafhankelijk te worden. En dat doen ze samen. Maar dat gaat zomaar niet. Zoals je wellicht zelf wel kunt invullen levert het meer problemen dan oplossingen op. De manager van de supermarkt vangt namelijk een glimp op van één van de vrouwen, waardoor ze later pas beseffen dat het een stuk moeilijker wordt om hiermee weg te komen. En ja — speelgoedpistolen of niet, misdaad blijft misdaad.

Comedians in Cars Getting Coffee (tien seizoenen)

De webserie Comedians in Cars Getting Coffee van komiek Jerry Seinfeld was voorheen te zien op Crackle, de streamingdienst van Sony. In de online serie stapt Seinfeld telkens met een collega komiek (en soms een acteur of een president) in een van zijn vele klassieke auto’s, om ergens koffie te gaan drinken en verhalen uit te wisselen. Zo waren onder meer Ricky Gervais, Chris Rock, Steve Martin en Will Ferrell al te gast in de populaire serie. Het was even wachten op nieuwe afleveringen, maar die zijn nu dan eindelijk toegevoegd.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend. Heb je zelf nog een goede tip waarvan je zegt: “Dit mogen mensen echt níet missen!”, dan kun je altijd een reactie achterlaten onder dit artikel.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.