Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Canal Digitaal komt met abonnementen voor live tv via internet en app

Geschreven door
Geplaatst op5 juli 2018, 15:12 CategorieDigitale tv

De afgelopen maanden hebben KPN (met KPN Play) en T-Mobile (met KNIPPR) zich teruggetrokken uit de markt voor live tv via het internet, maar dat houdt Canal Digitaal niet tegen. De satellietprovider komt nu ook met abonnementen waarbij gebruikers live tv-zenders kunnen bekijken via de browser en apps voor iOS en Android.

Canal Digitaal introduceert twee over-the-top-abonnementen; bij het Vol abonnement krijgen abonnees voor 9,95 euro per maand toegang tot 45 zenders, bij Bomvol krijg je toegang tot 62 zenders, waaronder ook Fox Sports Eredivisie, voor een prijs van 14,95 euro per maand. Voor beide abonnementen geldt dat de tv-zenders alleen te bekijken zijn via de website of via een Android- of iOS-app voor je smartphone of tablet.

Dankzij ondersteuning voor Google Cast en Apple Airplay, waardoor het eenvoudig is om live tv-zenders te streamen naar je tv, een aangesloten HDMI-stick of Apple TV. Daarbij kunnen gebruikers tot zeven dagen programma’s terugkijken, via zowel de apps als de website, en kun je tegelijkertijd op maximaal vier apparaten naar live tv-uitzendingen kijken. De nieuwe over-the-top-abonnementen kunnen per direct afgesloten worden via de website van Canal Digitaal.

  • Delen:

Reacties

  1. Audiofreak1
    06 juli, 2018 om 15:25

    Ik denk dat dit een gat in de markt is!

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.