Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Zesde seizoen Orange is the New Black verschijnt op 27 juli

Geschreven door
Geplaatst op6 juni 2018, 9:12 CategorieStreamingdiensten

Netflix heeft middels een nieuwe teaser bekendgemaakt dat het zesde seizoen van Orange is the New Black vanaf 27 juli te zien is bij de videostreamingdienst. Omdat het een teaser betreft, krijgen we nog niet heel veel nieuwe dingen te zien in de korte video.

Orange is the New Black – seizoen 6

Netflix heeft via Twitter een korte teaser voor Orange is the New Black de wereld in geholpen. Het zesde seizoen van deze serie, over een vrouwengevangenis in de Verenigde Staten, is vanaf 27 juli te zien bij de videostreamingdienst. In de korte teaser, die je hieronder kunt bekijken, zien we dat Litchfield Penitentiary, waar de vrouwen zijn opgesloten, behoorlijk gesloopt is. Een gat in het plafond, een kapotte gasfles, een kip in het raam — terwijl ondertussen de bus wegrijdt en een stem zegt dat het een “whole new world” is.

In Orange is the New Black maak je kennis met Piper. Piper is een ietwat naïeve vrouw, die naar de gevangenis gestuurd wordt om iets dat ze een aantal jaar geleden gedaan heeft. Daar ontmoet ze haar oude vriendin waar ze een relatie mee heeft gehad, die ervoor zorgt dat het vuurtje van weleer weer eens wordt opgestookt. Ondertussen zit heel die gevangenis vol met vrouwen die allemaal wel iets op hun geweten hebben en daar niet zonder reden zitten. Maar de bewakers zijn ook niet bepaald lieverds, dus dingen gaan al snel verkeerd…

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.